Kundservicemedarbetare för omgående start till centralt beläget företag!

Kundservicemedarbetare för omgående start till centralt beläget företag!

Om företaget
Företaget sitter centralt i fina kontor och bidrar till minskade klimatutsläpp. Företaget är en stabil och trygg arbetsgivare som funnits länge och många av medarbetarna har valt att stanna kvar under en lång period. Dessutom har företaget påvisat goda resultat genom åren och tagit emot flertalet priser för deras kundservice.

Om tjänsten som Kundservicemedarbetare
I rollen som Kundservicemedarbetare kommer du att axla en bred tjänst där du successivt utvecklas och växer med rollen. Du kommer att hantera inkommande samtal och mail som bland annat rör kunderna och leverantörernas fakturering, bortglömda lösenord, system och tilläggstjänster. Du ger kunderna god service och erbjuder bästa möjliga lösningar utifrån företagets tilläggstjänster. Det finns alltid en erfaren kollega som du kan vända dig till och diskutera ärendet med.

Vi söker flera kundservicemedarbetare för gemensam start där ni får en gedigen introduktion i systemen och får lära er företagets produkter och tilläggstjänster.

Om dig
Vi söker dig som har en fullständig gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt besitter god datorvana. Vidare motiveras du av att göra kunden nöjd genom att lösa problem. Du är en energisk person som gillar att ha många bollar i luften och har du erfarenhet av kundservice i någon form är det ett stort plus.

Viktigt för tjänsten är:

  • God datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika system
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • En vilja att ge bra service och en positiv inställning
  • Vilja att utveckla företagets affär genom merförsäljning
  • Att du har möjlighet att börja omgående.

Övrigt:
Lön: Fast lön enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, vardagar 08-17.
Start: Mitten december.
Anställningsform: Konsultuppdrag i 6 månader och därefter överrekrytering till kund.

Lukas Ekholm

Search Associate

lukas@needo.se