Processoperatör till Thomas Betong

Processoperatör till Thomas Betong

Om Thomas Betong

Hos Thomas Betong får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där de tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle. Thomas Betong producerar och distribuerar högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. De är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong. Hos Thomas Betong bryr de sig verkligen om varandra och agerar för sina kunders, kollegors och företags bästa.

”Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!”

I rollen som Processoperatör

I tjänsten som Processoperatör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att tillverka färsk betong med hjälp utav ett datoriserat styrsystem. Recepturen är en komplex historia då betongens egenskaper noga anpassas efter sitt specifika ändamål. Därför är noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och fingertoppskänsla en Processoperatörs främsta vapen i tillverkningsprocessen. Betongen kvalitetssäkrar du regelbundet genom tillverkning av betongkuber som används för provning i ett laboratorium. I tjänsten förekommer också körning av hjullastare och diverse andra arbetsuppgifter som hör tillverkning och underhåll av fabriken till. Du har också möjligheter att besöka projekt, träffa kunder och se vart vår betong tar vägen. Jobbet som Processoperatör är både varierande, utmanande och ansvarsfullt.

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer vara

  • Tillverkning av betong.
  • Rengöring och enklare Service av maskiner i fabriken.
  • Dialog med kunder och kollegor.

Dina kvalifikationer

  • Svenska i tal och skrift – Bra nivå.
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom tillverkning/process.

Det är meriterande om du har erfarenhet av

  • Betongtillverkning.
  • Hantering av liknande processer inom tillverkning.
  • Arbeta med säkerhet och kvalitet i någon mån.

För att briljera hos Thomas Betong, och för den delen – för att trivas i rollen, ser du positivt på arbetsdagar som kräver stort fokus, engagemang och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi är också måna om att du är personen som förstår vikten av – och verkligen vill bidra till – ett gott samarbete, god service och härlig gemenskap i företaget.

Vad erbjuder Thomas Betong dig? 

I rollen erbjuds du en varierande vardag i ett av branschens ledande och tryggaste företag med stort fokus på personlig säkerhet. Du går under Byggnadskollektivavtal, har tillgång till friskvård och andra förmåner.

Övrigt
Start: 
Omgående eller Enligt överenskommelse
Omfattning: Rekrytering  
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Processoperatör till Thomas Betong intressant? KUL! Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

Peter Karnstedt

Recruitment Consultant

Peter@needo.se

070-4558546