Beredare/Nätutredare till Härryda Energi!

Beredare/Nätutredare till Härryda Energi!

Beredare | Nätutvecklare | Konstruktör | Projektör | Elprojektör

Har du en eftergymnasial utbildning inom elnät och/eller elkraft? Vill du arbeta i en varierad roll med både stora och mindre projekt? Söker du en trivsam arbetsplats där samarbete värderas högt? Då kan tjänsten som Beredare/nätutvecklare hos Härryda Energi vara något för dig!

Om Härryda Energi
Härryda Energi som elnätsbolag är en viktig del i omställningen till ett fossilfritt samhälle. De har många kunniga och engagerade medarbetare som med hjälp av modern teknik bidrar till att göra framtiden hållbar. Är du redo för en ny utmaning och vill bli en av dem?

Härryda Energi har många decenniers erfarenhet av att bygga och drifta Härrydas elnät där säkerhet och kundnöjdhet är två nyckelbegrepp. De bedriver elhandel, äger, underhåller och utvecklar elnätet i kommunen. Sedan 1:a januari i år äger de även gatubelysningen i kommunen. Oavsett väder finns de lokalt på plats i Härrydaområdet och är alltid redo dygnet runt. Kort sagt, de tar hand om din elförsörjning, säkert och tryggt. 

Härryda Energi ägs till 100% av Härryda kommun. Det innebär att det som våra kunder betalar via elräkningen går till förbättringar i elnätet och är till nytta för invånarna i kommunen. Visst låter det intressant?

Tjänsten som Beredare/Nätutredare
Rollen som Beredare/Nätutredare är en kombination av att jobba nära utförandet i projekt genom att som beredare ta fram underlag för både mindre servisanslutningar till större nybyggnadsområden och kablifieringsprojekt. Som Beredare/Nätutredare behövs också förmågan att höja blicken för att kunna se större sammanhang och dra slutsatser genom att utföra utredningar och analyser av olika framtida scenarion som Härrydas elnät står inför.

Härryda Energi erbjuder ett varierande arbete där du kommer vara en viktig del av ett engagerat, omtänksamt och kompetent team. De stöttar varandra och bidrar gemensamt till att utveckla deras verksamhet. Du kommer jobba både individuellt och tillsammans med andra.

Om dig
Som person värdesätter Härryda Energi att du är självgående och har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. I jobbet som Beredare/Nätutredare kommer du hantera flera arbetsuppgifter parallellt, samtidigt som det är viktigt att du kan jobba fokuserat oh uppmärksamma detaljer för att kunna säkerställa kvaliteten. Om du dessutom kan agera lösningsorienterat, arbeta systematiskt och är analytiskt lagd är det kanske dig vi söker?

Du har högskoleutbildning inom el, gärna högskoleingenjör inom elkraft. Vi tror att du har några års erfarenhet av beredning och/eller nätutredning, men är du nyutexaminerad och upplever att du är allt det vi söker, så tveka inte att skicka in din ansökan! Kunskaper i DP Power är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Viktigt för tjänsten är:

  • Flytande språkkunskaper i svenska
  • God datorvana
  • B-körkort

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Tjänstgöringsort: Mölnlycke

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Lisa Steffensen

Recruitment Consultant

lisa@needo.se