Marketing Manager till Tegnér Spirits & Wine

Marketing Manager till Tegnér Spirits & Wine

För Tegnér Spirits & Wines räkning söker vi en driven och strukturerad Marketing Manager. Vill du arbeta med större marknadskampanjer internationellt inom dryckesbranschen? Här ges möjligheten att med dina kunskaper driva Tegnér Spirits & Wines fortsatta utveckling framåt inom kampanjer och digital marknadsföring.

Om Tegnér Spirits & Wine
Familjen Tegnérs vinhandel grundades 1880 av Esaias Adolf Tegnér. Under ledning av Esaias Tegnér utvecklades AB Tegnér & Wilcken till ett av landets största vin- och sprithus. Passion för utveckling, kvalitet och ädla drycker har präglat bolaget i fem generationer. Bolaget arbetar idag med import, export samt förädlande av varumärken och produkter, med målet att bli ett av branschens ledande bolag i Sverige. På Tegnér Spirits & Wine är det inte bara ett jobb, det är tradition. Tegnér Spirits & Wines portfölj består bland annat av Leif GW Persons vinportfölj, Ramsbury, Tegnér & Son.

Din roll som Marketing Manager
I rollen som Marketing Manager ansvarar du för att utveckla redan befintliga strukturer inom marknadsföringen på Tegnér Spirits & Wine. Du har ett helhetsansvar och förväntas ta ägandeskap över den digitala marknadsföringen och kampanjer internationellt. Du arbetar både operativt som strategiskt, i form av att följa upp och analysera kampanjer. I rollen som Marketing Manager på Tegnér Spirits & Wine har du ett tätt samarbete med dina kollegor i Stockholm samt med det internationella marknadsteamet i England. Du har ansvar för flera produktportföljer med störst fokus på Ramsbury och Tegnér Spirits & Wine. Rollen som Marketing Manager innefattar att:

 • Skapa och projektleda större och mindre kampanjer, bland annat reklamfilmer för de olika produktportföljerna
 • Arbeta mot olika marknadsföringskanaler, med störst fokus inom digitalt
 • Mäta och utveckla samtliga kampanjer
 • Avancera och upprätthålla hemsidan kontinuerligt
 • Skapa brands-plans

För att lyckas i rollen ser vi att du har

 • Flera års erfarenhet av att skapa och projektleda större marknadsföringskampanjer och mediaköp
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet från både byråsidan och in-house
 •  Erfarenhet av bildhantering, formatering och ta fram innehåll
 • Goda kunskaper inom digital marknadsföring samt foto och film
 • Mycket goda kunskaper inom Adobe Suite
 • Erfarenhet från alkohol eller dryckesbranschen ses som meriterande
 • Erfarenhet av att projektleda internationella kampanjer ses som meriterande
 • Tidigare erfarenhet av snabbrörliga entreprenöriella miljöer ses som meriterande

Vidare för att lyckas i rollen som Marketing Manager är du en driven och ansvarstagande person som gillar att ha många bollar i luften. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och trivs med att verka i en snabbrörlig organisation. Det är också av vikt att du har en god samarbetsförmåga samt är kommunikativ då du kommer arbeta med flera kontaktytor, internt som externt. Det är även av vikt att du är strukturerad och ordningsam i ditt arbetssätt, samt gillar att arbeta både strategiskt och operativt.

Vad Tegnér Spirits & Wine erbjuder dig
I rollen och på Tegnér Spirits & Wine får du möjligheten att skapa förutsättningar för bolagets fortsatta expansion. Rollen ger stort utrymme för din kreativitet och projektledning inom digital marknadsföring där du får sätta prägel på kampanjer framåt och arbeta i en internationell kontext. Du sitter på kontor mitt i centrala Stockholm på Kungsgatan tillsammans med ett team som hela tiden har som ambition att stärka varumärket.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Marketing Manager till Tegnér Spirits & Wine intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Pernilla Nilsson

Search Associate

pernilla@needo.se

079 065 19 53