Kundorienterad VD till FF Fastighetsservice AB

Kundorienterad VD till FF Fastighetsservice AB

Om FF Fastighetsservice AB

FF Fastighetsservice AB är ett bolag med en drygt 40-årig historia inom fastighetsbranschen. De levererar teknisk och ekonomisk förvaltning till bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. Som företag präglas FF Fastighetsservice av starka värdegrunder där de värnar om relationen till sina anställda och uppdragsgivare. De har korta beslutsvägar, nära relation till sina kunder, leverantörer och medarbetare i en slimmad och effektiv organisation, vilket flera avtal som löpt på sedan 70-talet vittnar om.

I rollen som VD för FF Fastighetsservice AB

I rollen som VD ansvarar du för den totala verksamheten med fullt personal-och resultatansvar för FF Fastighetsservice verksamhet och dess 100-talet anställda utspridda på flera orter och kontor i Sverige med huvudkontor i Norrköping.

Idag befinner sig FF Fastighetsservice i en stor utvecklingsfas med höga ambitioner och målsättningar på att växa och öka omsättning och lönsamhet under de kommande 3-4 åren. Vägen dit ser de gå genom ett ökat fokus på strategiskt utvalda kunder och affärer samt ett ökat affärsfokus i organisationen genom att kontoren själva tar ett större ägandeskap för P&L på lokal nivå. Du kommer i rollen också själv fokusera på försäljning genom aktiv prissättning, offerering och ökad kundkontakt men också öka marknadsföringen mot nyckelsegment, där det finns en stor utvecklingsmöjlighet.

I rollen kommer du också äga ett KAM-ansvar för deras största kund där du förväntas ta ett ägarperspektiv på förvaltningen på en operativ och strategisk nivå. Målet är att säkerställa en hög leveransnivå i service och kunna agera bollplank i hur kunden själva kan utveckla sitt arbete för ökad lönsamhet och effektivisering.    

Till stöd kommer du internt ha tre nyckelspelare i Ekonomichef, Verksamhetschef, samt chef för Ekonomisk förvaltning, som stöd och bollplank, samt såklart de lokala platscheferna ute runt om i landet.

Dina kvalifikationer

Stor vikt kommer läggas på personlighet och tidigare erfarenheter av leverans mot högt uppsatta mål. Med det sagt kommer branscherfarenhet och kunskap värderas högt.

Krav 

  • Erfarenhet av ledande position med P&L ansvar, gärna i större organisation.
  • Personalansvar
  • Goda Kunskaper i Excel och övriga Officepaketet.

Meriterande

  • Branscherfarenhet i ledande kommersiell position inom Fastighets- /Facility Management-branschen i roller som Teknisk Chef, Förvaltningschef, Kommersiell Kundchef eller liknande.
  • Erfarenhet som KAM.
  • Tidigare arbetat i Private Equity-ägt bolag.

För att passa i rollen har du sannolikt ett starkt driv och engagemang samt ett motiverande och involverande ledarskap. Du har ett inbyggt högt tempo samt en förmåga att analysera affärer och uppkomna situationer löpande. Du har gärna ett prestigelöst ledaskap och förhållande med goda kommunikativa förmågor då det i organisationen finns personer på olika nivå erfarenhet och kunskapsmässigt.

Vad erbjuder FF Fastighetsservice dig? 

I rollen som VD erbjuds du förutom stora utmaningar och tydliga mål också stora möjligheter. Förutom en konkurrenskraftig lön, bilförmån, bonus finns där också personliga incitament i form av optionsmöjligheter.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Norrköping/Linköping alt annan placeringsort efter överenskommelse.
Lön: Fast grundlön + Bonus.

Låter rollen som VD för FF Fastighetsservice intressant? KUL! Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

Peter Karnstedt

Recruitment Consultant

Peter@needo.se

070-4558546