Digital Marketing Coordinator / Digital Marknadskoordinator till Giertz

Digital Marketing Coordinator / Digital Marknadskoordinator till Giertz

Om Giertz Vinimport

Giertz Vinimport är idag en ledande aktör på den svenska vinmarknaden och en del av Sveriges största vingrupp, Viva Wine Group. Giertz är en vinimportör med en bred produktportfölj av starka varumärken från vinländer hela världen över och är den största leverantören till Systembolaget.

Giertz är marknadsledande av ekologiska och Fairtradecertifierade viner i Sverige. Här arbetar de tillsammans med producenterna i samverkan för miljöförbättrande projekt samt att Giertz själva kompenserar för sina koldioxidutsläpp. Nu växer Giertz och vill hitta sin nästa stjärna inom Digital Marknadsföring i rollen som Digital Marknadskoordinator.

Din roll som Digital Marknadskoordinator

I rollen som Digital Marknadskoordinator arbetar du nära marknads- och produktteamet. I rollen är den digitala marknadsföringen i fokus där du har som uppgift att öka den digitala närvaron, det görs genom digitala plattformar och sociala medier. I rollen utvecklar och uppdaterar du även Giertz hemsida samt är ansvarig för events och får ibland delta på mässor.

Rollen innefattar även att du:

  • Ansvarar för kampanjer på digitala plattformar och sociala medier som ex. Facebook, Instagram och på sikt Youtube. Display och videoannonsering samt e-mailuskick förekommer också
  • Skapar kampanjer och egna processer för att bygga upp de varumärken Giertz arbetar med
  • Optimerar och analyserar säljdrivande kanaler- och aktiviteter i form av KPI:er och resultat av kampanjer som sätts upp för att mäta utfallet
  • Deltar i kampanjplanering och content tillsammans med marknadsteamet
  • Skapar, implementerar och vidareutvecklar strategi för samtliga sociala kanaler i samråd med marknadsteamet

Dina kvalifikationer

  •  2-3 års relevant erfarenhet inom digital marknadsföring
  •  Erfarenhet från att ha arbetat med sociala medier (gärna Facebook, Instagram & Youtube)
  •  Vana av att arbeta med varumärkesbyggande inom snabbrörliga organisationer

Meriterande

  •  Kunskap inom SEO

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är ödmjuk, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Därtill är du strukturerad, noggrann och är van att arbeta med många bollar i luften. Utöver det ser vi att du är kommunikativ och gör vad som krävs för att få arbetet gjort. Vi ser gärna också att du är analytisk som person.

Vad Giertz Vinimport erbjuder dig

Du kommer att få vara en del av ett spännande företag som präglas av stolthet, innovation, hållbarhet och glädje. Du kommer att få ett stort ansvarstagande, och tillsammans med företaget kommer ni att jobba mot gemensamma mål. Anställningen omfattas av förmåner i form av bland annat goda pensionsvillkor, sjukförsäkringsvillkor, friskvård.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%, heltid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Digital Marknadskoordinator till Giertz vinimport intressant? Urvalet sker löpande, så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Felicia Lindhe

Recruitment Consultant

Felicia.lindhe@needo.se

0707618684