Fullstack Utvecklare till Bright Energy

Fullstack Utvecklare till Bright Energy

Om företaget

Bright är ett B2B-bolag som har utvecklat en nyckelfärdig white lable-lösning för att digitalisera energibranschen. De erbjuder verktygen och plattformen som gör det möjligt för alla – från stora energibolag med flera tjänster till mindre elhandlare – att bygga framtiden för energitjänster och bli ett digitalt ”nästa generations energibolag”. På kort tid har Bright blivit marknadsledande i Sverige och nu ökar de sin verksamhet och expanderar utanför Sveriges gränser. 

Din roll som Fullstack Utvecklare

Som Fullstack Utvecklare på Bright har du en bred roll och arbetar både med nyutveckling och integration av kunders system. Då företagets kundbas är ständigt växande arbetar du aktivt med uppskalning av plattformen för att fortsatt kunna tillhandahålla samma goda kvalité. Du arbetar agilt enligt Kanban och deltar i dagliga stand up-möten med resterande 12 utvecklare, som alla har intresse för att göra en bra och användarvänlig produkt. På Bright Energy har de tre stycken team där alla arbetar som Fullstackutvecklare där vissa har tyngd mot frontend, backend och IoT. Oavsett vilket team du kommer tillhöra så kommer du få:

  • vara med i integrationsfasen
  • bygga appar till nya energibolag
  • bygga “Mina sidor” desktop-lösningar till energibolag
  • Arbeta med buggfixar
  • implementera nya funktioner

Dina kvalifikationer

  • Minst 2 års erfarenhet av TypeScript och Node.js
  • Erfarenhet av att arbeta med hög trafik och uppskalning
  • Meriterande med kunskaper i MongoDB och PostgreSQL
  • Mycket god svenska och engelska, både i tal och skrift

För att lyckas och trivas i rollen ser vi gärna att du har ett entreprenöriellt tänk, stort driv och är van vid att ta ansvar för ditt eget arbete. Då Bright är ett företag i tillväxtfas krävs det att du är flexibel och prestigelös och trivs i en föränderlig vardag. Utöver din breda erfarenhet inom utveckling och uppskalning har du viljan att påverka världen till det bättre.

Vad företaget erbjuder dig

Hos Bright får du chansen att tidigt vara med på en spännande tillväxtresa med siktet på den internationella scenen. Du ingår i ett öppet, prestigelöst och engagerat team med olika bakgrunder och erfarenheter. Hos Bright bidrar du dessutom till ett grönare samhälle genom att ändra förlegade vanor inom energiförbrukning. De erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och pensionspolicy med inkluderande försäkringar. Läs gärna mer på: https://www.getbright.se

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Fullstack Utvecklare till Bright Energy intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper och tekniskt kunnande. Vid ansökningar ser vi gärna att du skickar med länkar till portfolio, LinkedIn, GitHub och annat som kan vara av relevans. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Felicia Lindhe

Recruitment Consultant

Felicia.lindhe@needo.se

0707618684