UX/UI Designer till Bright Energy

UX/UI Designer till Bright Energy

Om företaget

Bright är ett B2B-bolag som har utvecklat en nyckelfärdig white lable-lösning för att digitalisera energibranschen. De erbjuder verktygen och plattformen som gör det möjligt för alla – från stora energibolag med flera tjänster till mindre elhandlare – att bygga framtiden för energitjänster och bli ett digitalt ”nästa generations energibolag”. På kort tid har Bright blivit marknadsledande i Sverige och nu ökar de sin verksamhet och expanderar utanför Sveriges gränser. 

Din roll som UX/UI Designer

Som UX/UI Designer på Bright Energy kommer du att arbeta med UX/UI av mobilappar och deras desktop-plattformar. Grafisk design inkluderat typografi, färg, design och funktion är dina verktyg. Du kommer även få stödja deras säljteam när det gäller marknadsföringsbilder, meddelanden och idéer när det kommer till innehåll och användarbehov. Ett kundcentrerat fokus är väldigt viktigt i den här rollen och att du delar synen att du alltid levererar ett projekt i tid.

Dina kvalifikationer

  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet
  • Intresse för mobilappar och mobila produkter
  • Erfarenhet av InDesign, Photoshop, HTML samt Skiss, InVision
  • Kunskap och förståelse inom interaktionsdesign
  • En utpräglad känsla för färg, design och funktion i kombination med interaktionsdesign
  • Säker på att producera prototyper, wireframes och färdiga konstruktioner som lämnas över direkt till utvecklingsteamet
  • Meriterande med kunskaper inom ett eller flera av CSS, JavaScript, React, React Native
  • Mycket god svenska och engelska i både tal och skrift

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är kommunikativ och säljande eftersom tjänsten innebär viss kundkontakt (B2B). Du har mycket goda kunskaper kommunikativt och har en god förmåga att formulera dig skriftligt.

Vad företaget erbjuder dig

Hos Bright får du chansen att tidigt vara med på en spännande tillväxtresa med siktet på den internationella scenen. Du ingår i ett öppet, prestigelöst och engagerat team med olika bakgrunder och erfarenheter. Hos Bright bidrar du dessutom till ett grönare samhälle genom att ändra förlegade vanor inom energiförbrukning. De erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och pensionspolicy med inkluderande försäkringar. Läs gärna mer på: https://www.getbright.se

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som UX/UI Designer till Bright Energy intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper och tekniskt kunnande. Vid ansökningar ser vi gärna att du skickar med länkar till portfolio, LinkedIn, GitHub och annat som kan vara av relevans. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Felicia Lindhe

Recruitment Consultant

Felicia.lindhe@needo.se

0707618684