IT-supporttekniker till Transdev

IT-supporttekniker till Transdev

Om Transdev
Transdev är ett företag som ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Det gör de genom att driva persontrafik och skapa integrerade transportlösningar över hela världen. Varje dag görs närmare runt 300 000 resor runt om i landet med kommersiell tågtrafik samt persontrafik, det arbetet driver det här företaget. Ledord för alla företagets verksamheter är säkerhet, pålitlighet och service – något som företagets 5000 medarbetare har med sig i sitt vardagliga arbete. Inom organisationen finns ett stort engagemang för att skapa en säker och modern persontrafik anpassad efter de lokala behoven som finns. Företaget deltar genom detta i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik. Transdev eftersträvar långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, samt en strävan mot de säkraste och mest innovativa transportlösningarna. Det är ett engagerat team som hjälper människor genom att möjliggöra mobilitet. Nu söker företaget en hungrig IT-Supporttekniker. Är det du?

Din roll som IT-supporttekniker
I rollen som IT-Supporttekniker ingår du i ett starkt team med ytterligare två tekniker och kommer att vara en central del i organisationen. Du får möjlighet att arbeta i en bred roll med problemlösning av varierande komplexitet med ambitionen att långsiktigt arbeta i rollen som systemtekniker, nätverkstekniker eller med utveckling om intresset finns. I rollen som IT-supporttekniker arbetar du med intern support till företagets anställda, du felsöker samt löser problem i samarbete med leverantörer och 3rd line support. Arbetsuppgifterna kan innefatta allt från installation och felsökning till konfigurering samt installation av mjuk- och hårdvara. I det här företaget är det teamwork som är vägen till utveckling! Mer konkret kommer arbetsuppgifterna i rollen som IT-Supporttekniker bestå av:

  • Telefon- och mailsupport
  • Felsökning av system och nätverk
  • Arbeta i ärendehanteringssystemet Efecte
  • Felsöka datorer, tillbehör och arbetsplatser

Dina kvalifikationer

  • 1–3 års arbetslivserfarenhet inom IT-support
  • Goda kunskaper inom ärendehanteringssystem, Microsoft 365, Windows 10 och Citrix
  • Supporterat mobiltelefoni på basnivå
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Meriterade med server- och nätverkskunskaper

För att lyckas i rollen som IT-supporttekniker ser vi gärna att du är en positiv person med ett driv och vilja att utvecklas. Du kommer arbeta i ett tight team med IT-supporttekniker samt ha ett nära samarbete med ytterligare tekniker, därför krävs det att du har en god samarbetsförmåga, hög serviceanda och en vilja att lära och utvecklas. Du kommer att arbeta brett och erbjuds möjlighet att utvecklas, därför ser vi gärna att du är initiativ- och ansvarstagande samt hungrig på att lära dig mer. Du kommer ha daglig kontakt med olika kravställare vilket även ställer höga krav på att du kan kommunicera på ett professionellt förhållningsätt.

Vad Transdev erbjuder dig
På Transdev kan du alltid växa vidare, växla upp och hitta nya utmaningar inom deras internationella företagsfamilj.

Oavsett vilken position du tar i Transdevs verksamhet blir du värdefull och arbetar för att skapa minnesvärda och miljömässigt hållbara reseupplevelser för människor. Du blir en hjälte i deras vardag och en viktig pusselbit i den stora arbetsgemenskapen. Transdev värnar om sina anställda och satsar på drivna, motiverade och målmedvetna personer, därför finns möjligheter att delta i olika slags projekt inom bolaget.

Övrigt
I den här rollen får du initialt en anställning hos Needo, där det är uttalat att Transdev har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Transdev en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid 100%

Plats: Stockholm

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som IT-supporttekniker till Transdev intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Nora Bengtsson

Search Associate

nora@needo.se

073-868 05 06