Produktionsoptimerare till Dagab Inköp & Logistik

Produktionsoptimerare till Dagab Inköp & Logistik

Om Dagab Inköp & Logistik

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment till inköp. I Bålsta nordväst om Stockholm bygger Dagab ett 100 000 m2 stort logistikcenter. Anläggningen blir högautomatiserad och anpassad för att leverera mat och andra varor till omkring 10 miljoner människor.

Det mest centrala för Dagabs framgång är de anställda som bygger och arbetar i verksamheten. Logistikcentret kommer vara i drift 2023, och verksamheten kommer vila på goda värderingar för jord, människa och samhälle – något som genomsyrar allt ifrån deras sortimentsutveckling och transport till hur man agerar mot dess medarbetare.

Din roll som Produktionsoptimerare

I rollen som Produktionsoptimerare fokuserar du under första året på att driva och utveckla bemanningsstrategin. Du utformar processer och arbetssätt för schemaläggning och bemanning av hela lagerverksamheten. När driftsättningen närmar sig kommer dina arbetsuppgifter fokusera på prognostisering, analys och planering för att uppnå en optimal bemanning med fokus på år, kvartal och månad. Som Produktionsoptimerare kommer du vidare medverka i att driva utveckling genom att utmana verksamhetens nuläge och stötta i förbättringsprojekt.

I stora drag innebär rollen:

  • Utveckla och driva bemanningsstrategin
  • Skapa arbetssätt och processer för schemaläggning
  • Sätta ramar för kort- och långsiktig planering av personal
  • Utforma prognostisering och analys av bemanning
  • Stötta i utveckling och förbättringsprojekt

Dina kvalifikationer

  • Akademisk utbildning inom logistik, produktion alternativt liknande
  • Några års relevant arbetserfarenhet inom liknande område
  • Erfarenhet av att arbeta datadrivet med prognostisering och analys
  • Kunskaper inom kollektivavtal, schemaläggning och inhyrd person ses som starkt meriterande
  • Svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen som Produktionsoptimerare ser vi gärna att du är en självgående person som är driven och strukturerad. Du är en person som gillar att bygga relationer och har lätt att samarbeta med andra. Sist är du en analytisk person som är målfokuserad och har alltid förhållningssättet starkare tillsammans.

Vad Dagab Inköp & Logistik erbjuder dig

Hos Axfood och Dagab finns det goda möjligheter till att växa för rätt person. Du kommer bli erbjuden en helt unik möjlighet att vara med och skapa morgondagens samt marknadens bästa logistiklösning! Du blir del av en långsiktig arbetsplats där man arbetar och värdesätter sina anställda. Här erbjuds du en roll med stor möjlighet att utveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra Axfoods fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln samtidigt som du accelererar din personliga utveckling.

Övrigt

Start: januari 2022, alternativt enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid 100%
Plats: Bålsta, Håbo kommun
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Produktionsoptimerare till Dagab Inköp & Logistik intressant? Urvalet sker löpande, så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Felicia Gårdare

Sr. Search Associate

felicia.gardare@needo.se

079 065 19 48