Executive Search Associate

Executive Search Associate

Vill du arbeta med Executive Search och arbeta med några av Sveriges snabbast växande e-handelsföretag samt Scale Ups? Då har du hittat rätt! Vi på Needo Executive söker nu en analytisk och affärsdriven person som drivs av utmaningen att identifiera och rekrytera rätt kompetens (förändringsledare) till rätt bolagsfas.

Om Needo

Needo grundades 2017 och vi har idag kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi brinner för entreprenörskap och som kvitto på detta har vi nyligen tilldelats Dagens industris prestigefyllda pris som Di Gasell-företag.

Needo X är ett modernt alternativ inom Executive Search där vi arbetar med några av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och Scale Ups i deras bolagsbyggande. Ledordet är att identifiera och rekrytera rätt kompetens till rätt bolagsfas och att fortsätta växa med våra samarbetspartners. Vi erbjuder även Interim Management, där vi matchar ett exklusivt nätverk av frilansare och konsulter med interimsuppdrag inom startups, scale-ups, corporates och riskkapital.

Om rollen

Affärsområdet Needo X består idag av tre personer med bakgrund inom ekonomi, finans och bolagsbyggande. Tjänsten innefattar bland annat strategiska möten med kunder/entreprenörer, analysera bolag, identifiera rätt kandidater till rätt bolagsfas, kontakt med kandidater, mötesbokningar för djupintervjuer samt referenstagningar. Inom Needo kommer det finnas stora möjligheter till att driva diverse projekt för att affärsutveckla vår organisation och våra arbetssätt. En av de viktigaste sakerna för oss är att se till att det finns goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda och vår karriärstrappa möjliggör din interna utveckling inom bolaget!

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har ett brinnande affärsintresse
  • Är analytisk, strukturerad och gillar omvärldsbevakning
  • Är en driven teamplayer som är social och nyfiken
  • Har arbetat ca 1–3 år inom ekonomi (redovisning eller dylikt), alternativt rekrytering och vill utvecklas och ta nästa steg i din karriär
  • Har en akademisk utbildning (gärna inom ekonomi eller PA), vilket är ett krav
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande

Vi letar efter dig som är affärsdriven, gillar att bygga relationer samt utveckla bolag. Du kommer arbeta i en prestationsinriktad kultur som präglas av positivitet, engagemang och teamwork! Needo arbetar alltid mot tydliga mål och detta är något som du också drivs av.

Urval sker löpande och därför önskar vi din ansökan så snart som möjligt.

Övrig information

Start: Enl. ök.
Plats: Stockholm
Lön: Fast + Provision

Vi vill alltid överträffa våra kunders, konsulters och kandidaters förväntningar och på så vis bidra till att fler uppnår sina mål!

Jennie Fernander

People & Performance Manager

jennie@needo.se

0705166802