Junior Redovisningsekonom till Fair Investments

Junior Redovisningsekonom till Fair Investments

Vill du arbeta i ett mindre, expansivt bolag med stor möjlighet att påverka och utvecklas inom ekonomiavdelningen? Vill du få möjligheten att arbeta brett med olika delar inom ekonomifunktionen? Då är denna roll helt rätt för dig!

Om Fair Investments
Fair Investments grundades 2010 med en unik affärsmodell. De erbjuder diskretionär kapitalförvaltning mot prestationsarvode, vilket innebär att Fair Investments bara tar betalt om de levererar avkastning på sina kunders sparpengar. Fair Investments affärsidé är att genom gemensamma intressen med sina kunder förädla kapital. Mer konkret innebär det att betalning för tjänsterna endast sker när bolaget har levererat mervärde. De erbjuder att ta bort branschens traditionella avgiftsstrukturer med fasta avgifter för att i stället skapa gemensamma intressen med sina kunder. Tack vare denna unika avgiftsmodell kan incitamentet bevaras att skapa den tillväxt som man betalar för.

Fair Investments strategi går i huvudsak ut på att hitta värdeskapande kvalitetsbolag som marknaden givit en för låg värdering. Initialförkortningen CAMP B representerar det de letar efter när de väljer sina bolag. Deras filosofi bygger på tankarna hos några av världens mest framgångsrika investerare. De har kartlagt dem och identifierat gemensamma nämnare.

Din roll som Junior Redovisningsekonom
I rollen som Junior Redovisningsekonom tillhör du teamet på ekonomiavdelningen som idag består av 3 personer där du rapporterar till CFO. Fair Investments är en heltäckande ekonomifunktion där du hanterar samtliga delar/processer inom ramen för ekonomi, därav ingår ett ägandeskap för stora som små delar av ekonomiarbetet. I rollen arbetar du självständigt men är även behjälplig åt teamet vid behov. Fair Investments är ett tillståndspliktigt bolag och leds under finansinspektionens krav därav ingår kontinuerligt rapportering. Din roll innefattar:

 • Löpande redovisning i finansiellt bolag
 • Delårsrapporter, bokslut moms- och skattedeklarationer samt årsredovisning
 • Uppföljning, resultat & prognos
 • Management & myndighetsrapportering
 • Periodisk rapportering
 • Hantering av de anställdas löner

Dina kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, redovisning eller annat relevant område
 • Du har ca 1–3 års erfarenhet inom ekonomi & redovisning
 • Vi ser även att du kan vara i början av din karriär och har arbetat inom relevant område vid sidan av dina studier och vill utvecklas inom redovisning
 • Du är flytande i Svenska och Engelska
 • Meriterande om du arbetat med Fortnox då det är de system som används på Fair Investments

Vidare för att lyckas i rollen är du flexibel, noggrann, ansvarstagande och initiativtagande. Du trivs med ett högt tempo och är prestigelös då arbetsuppgifterna kan variera och vid perioder då det krävs mer fokus. Du ska även trivas med att arbeta både självständigt som i team.

Vad Fair Investments erbjuder dig
För rätt person så finns goda möjligheter att påverka hur Fair Investments arbetar inom ekonomifunktionen samt möjlighet till utveckling. Fair Investments är ett familjärt, nytänkande bolag som erbjuder en verksamhetsnära trivsam arbetsmiljö för sina anställda. De är en modern arbetsgivare med stora möjligheter för personlig utveckling. Är du även en person som själv har ett intresse för finans och aktiemarknaden finns mycket att lära från kollegor på bolaget. Fair Investments har också mycket sociala aktiviteter med bolaget, allt från julbord till AW:s.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm, Humlegårdsgatan 20

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Låter rollen som Junior Redovisningsekonom till Fair Investments intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Pernilla Nilsson

Search Associate

pernilla@needo.se

079 065 19 53