Serviceprojektledare / Bitr. Servicechef till Caverion

Serviceprojektledare / Bitr. Servicechef till Caverion

Drivs du av att leda människor till sin fulla potential? Har du ett genuint tekniskt intresse, med fokus på ventilation? Vill du ha varierande arbetsdagar där du blandar kundmöten och kalkylering med personalkoordinering och projektuppföljning? Då kan rollen som Serviceprojektledare vara något för dig!

Om företaget

Caverion är arbetsplatsen för dig som vill arbeta nära tekniken och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Genom att arbeta med smarta och hållbara lösningar ser Caverion till att företag och omvärld lyckas och mår bra och strävar efter att skapa tryggare industrier, bättre boendemiljöer och mer produktiva arbetsplatser. Som kund kan du kan vara säker på att Caverion leder företag rätt genom hela livscykeln – från rådgivande tjänster, design och konstruktion, till projekt, tekniskt och industriellt underhåll och fastighetsförvaltning – för byggnader, infrastruktur och för industrier.

Din roll som Serviceprojektledare / Bitr. Servicechef

I rollen som Serviceprojektledare har du ett nära samarbete med Servicechefen och blir hans närmsta kollega på avdelningen. Tillsammans ansvarar ni för en serviceavdelning som består av medarbetare med multikompetenser inom ventilation, el, kyla och rör. Avdelningen fokuserar framför allt på Service och underhåll gentemot befintliga, ofta större kunder, inom Industri- Kommersiella- och statliga bolag. I dina åtaganden ligger ett stort fokus på att avlasta Servicechefen i det strategiska arbetet samtidigt som du är involverad i det operativa bitarna och har en tät dialog med säljare och servicetekniker. Vanliga förekommande arbetsuppgifter är möten med kunder- och leverantörer, kalkylering, personalkoordinering och stöttning av tekniker, samt ekonomisk uppföljning och merförsäljning.

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer att vara:

 • Stötta Servicechefen i det strategiska och operativa arbetet
 • Leda personal och stötta tekniker
 • Kund- och leverantörsmöten
 • Deltagande på mässor
 • Merförsäljning, kalkylering ekonomisk uppföljning av projekt.

Dina kvalifikationer

 • God teknisk förståelse inom rör/el/kyla, gärna med tyngdpunkt på ventilation
 • Erfarenhet av projektarbete/ledning antingen i roller som projektledare, ledande montör eller liknande.
 • Svenska i tal och skrift
 • B-körkort

Meriterande

 • BAS-P/BAS-U
 • Utbildning inom Teknik / eller Ekonomi.
 • Erfarenhet av entreprenadjuridik
 • Erfarenhet av Excel, SAP eller liknande affärssystem

För att trivas i rollen som Serviceprojektledare är du sannolikt en positiv person med god social förmåga som har lätt för att ta ett helikopterperspektiv. Som spindeln i nätet i organisationen är det bra om du är engagerad i ditt arbete och trivs med många kontaktytor, tar stort eget ansvar samtidigt som du trivs att finnas nära dina tekniker i gruppen.   

Vad erbjuder Caverion dig?

På Caverion i Malmö kommer du till ett gott gäng på 22 personer där alla har sina olika expertisområden inom ventilation, kyla el och rör där ni tillsammans blir mycket kompetenskraftiga och bidrar till tryggare industrier och att människor mår bra.

I rollen som Serviceprojektledare blir du Servicechefens förlängda arm i många frågor och blir en nyckelspelare i organisationen. Du tar också del av deras förmåner för att du långsiktigt ska må bra och trivas i rollen. Bland annat erbjuder de Friskvårdsbidrag, försäkringar, förebyggande kroppsvård, Tjänstebil, kontinuerlig utbildning och Pension enligt avtal. 

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse + Tjänstebil. 

Låter rollen som Serviceprojektledare till Caverion intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Victoria Olsson

Search Associate

victoria@needo.se