Senior Recruitment Consultant

Senior Recruitment Consultant

Vill du bli en del av vårt vinnande team? Vi på Needo söker nu en affärsdriven rekryterare som vill vara en del av vår tillväxtresa!

Om Needo
På Needo hjälper vi kunder och kandidater över hela Sverige med både rekrytering och konsulttjänster, och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För att vara en heltäckande leverantör inom rekrytering och konsultbranschen har vi etablerat tre affärsområden; Needo Talent, Needo Executive och Needo On-site.

Vi arbetar med några av Europas kändaste varumärken och tillsätter tjänster inom HR, Operations, ekonomi/finans, marknad och IT/Tech. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag och vårt mål är att alltid överträffa kunders, konsulters och kandidaters förväntningar. Vi har även nyligen tilldelats Dagens industris prestigefyllda pris som Di Gasell-företag, vilket vi är mycket stolta över!

Mötet mellan ambition och möjlighet börjar här.

Om tjänsten
Vi söker nu en affärsdriven Senior Recruitment Consultant som har en skicklig förmåga att driva en hel rekryteringsprocess från start till mål. Du kommer ha ett ägandeskap för hela rekryteringsprocessen till en början dvs. från uppstartsmöte med kund, annonsering, search, djupintervjuer, referenstagning, signering till uppföljning med kund och kandidat. Vi söker dig som ständigt strävar efter att överträffa kunders, konsulters och kandidaters förväntningar! 

Du kommer leda och driva det operativa arbetet i rekryteringsprocessen, till en början ditt eget arbete men på sikt även ditt teams arbete. Det innebär vidare att kunna leda och fördela arbetet samt få stöttning av våra Search Associates med kravspecifikation, annonsskrivning, search, telefonavstämningar samt referenstagningar. Vidare kommer du direkt vara en nyckelperson i organisationen. Du kommer att arbeta nära kunden, coacha samt vägleda till rätt beslut. Du kommer även att ha ett kommersiellt ansvar och tillsammans med dina kollegor se till så att Needo når våra uppsatta mål.

Eftersom det är en snabbrörlig organisation du kliver in i är det av största vikt att du är prestigelös. Du kommer växa och utvecklas i samma takt som verksamheten växer och utvecklas.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Gärna har arbetat inom konsult- och rekryteringsbranschen
  • Självständigt drivit dina egna rekryteringsprocesser
  • Har rekryterat inom flera olika tjänsteområden
  • Har ett brinnande affärsintresse
  • Är prestations- och målinriktad
  • Har akademisk examen, gärna personalvetenskap, beteendevetenskap, ekonomi eller motsvarande vilket är ett krav

Vi letar efter dig som drivs av affärer och det personliga mötet samtidigt som du är en teamplayer som vill bidra i en snabbt växande organisation. Du inger ett naturligt förtroende genom din allmänbildning och humor. Att bidra med positiv energi varje dag till dina kollegor, kandidater och kunder kommer naturligt för dig. Needo arbetar alltid mot tydliga mål och detta är något som du också drivs av!

Vad erbjuder vi?
På Needo kommer det finnas goda karriärmöjligheter för rätt person. Vi ser därför gärna att du ser dig själv långsiktigt inom branschen.

Att ha kul på jobbet är något vi värdesätter högt och har bland annat en kommitté som anordnar AW:s och diverse event löpande. Förutom detta åker vi på två konferenser varje år och erbjuder goda förmåner för våra anställda.

Låter detta intressant?
Urval sker löpande och därför önskar vi din ansökan så snart som möjligt.

Övrig information
Start: Enl. ök.
Plats: Stockholm
Lön: Fast + Provision

På Needo älskar vi att vinna, att vinna är att uppnå sitt mål. Vi vill alltid överträffa våra kunders, konsulters och kandidaters förväntningar och på detta sätt bidra till att fler uppnår sina mål!

Jennie Fernander

People & Performance Manager

jennie@needo.se

0705166802