Nyfiken Junior Serviceingenjör / Systemingenjör till multinationellt bolag!

Nyfiken Junior Serviceingenjör / Systemingenjör till multinationellt bolag!

Är du utbildad ingenjör i början av din karriär och redo att ta snabba kliv in din yrkesmässiga och personliga utveckling inom automatiska system? Då kan rollen som Junior Systemingenjör / Serviceingenjör vara rollen för dig!

Om Företaget
När du blir en del av företaget blir du en del av deras globala team om 130 000 tänkare, innovatörer och drömmare som tillsammans skapar framtiden! Det innebär att förändra vårt sätt att flyga, tanka jetplan på ett miljövänligt sätt, hålla byggnader smarta och säkra och även göra det möjligt att andas på Mars!

Att arbeta på för dem handlar inte bara om att utveckla avancerad teknik utan om att utveckla varandra, därför har alla anställda tillgångar till dynamiska karriärmöjligheter inom olika områden och branscher. Inom området Performance Material & Technologies blir du en del av ovan nämnda skara som underlättar, effektiviserar och utvecklar hur de arbetar idag. Tillsammans utvecklar och tillverkar de avancerade material och processteknologier som används inom ett brett spektrum av industrier och applikationer, från petroleumraffinering till miljövänligare köldmedier och skottsäkra västar.

I rollen som Junior Systemingenjör / Serviceingenjör
Som Junior Systemingenjör / Serviceingenjör på företaget kommer du ta del av deras nya satsning för Young Professionells. Det är ett internationellt initiativ där du kommer att bli en del av en gemenskap bestående av nya kollegor där ni diskuterar erfarenheter och lärdomar. Detta för att du ska få en optimal introduktion med rätt försättningar för att bli en långsiktig lagspelare hos dem. Du kommer att utgå från kontoret i Göteborg som idag består av cirka 20 medarbetare fördelat på ingenjörer, säljare och administrativa medarbetare. Du kommer att få en gedigen upplärning i en trygg miljö med stöd från seniora medarbetare lokalt. Du kommer dagligen att varva praktisk och teoretisk kunskap där frågor och nya perspektiv uppmuntras. Efter introduktionsperioden förväntas du kunna arbeta med konfiguration, uppdatering och service inom Kontroll-, Övervaknings-och Säkerhetssystem för deras kunder. Vidare kommer du även att ansvara för felsökning, proaktivt underhåll och uppdatering- och byte av hård- och mjukvara samt få möjligheten att coacha kunden i sina val av system och applikationer. Rätt person förväntas också på sikt bidra i alla olika delar av ett projektens livscykel, från kravställning, dokumentation, test till driftsättning ute hos kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Konfiguration, service och driftsättning av Kontroll-, Övervaknings-och Säkerhetssystem.
  • Projektledning i mindre kundprojekt.
  • Vägleda kunderna i val av system och nödvändiga uppdateringar.

Om dig
Vi söker dig som är i början av din karriär och som sannolikt är nyexaminerad från högskolan eller YH där du studerat antingen automation och/eller mekatronik, data eller elektronik. För att lyckas i tjänsten ser vi att du behärskar svenska och engelska flytande. Körkort B är meriterande.

För att trivas i rollen tror vi att du uppskattar en flexibel och omväxlande arbetsvardag där den ena dagen inte är den andra lik. Vidare söker vi dig som har ett positivt och ödmjukt förhållningssätt och som får energi av tekniska utmaningar. Är du även en samarbetsvillig kollega som tycker om att träffa nya människor kommer du att trivas hos dem.

Det är bra om du har:

  • En Öppenhet och villighet att lära – Rätt inställning kommer man långt med!
  • Examen inom Data, Automation, Mekatronik, Elektronik eller liknande.
  • Flytande kunskaper i Svenska & Engelska.
  • Körkort – B.
  • Möjlighet och vilja att resa i jobbet. Man hjälper kunder över större delen av Sverige

Företaget erbjudande
Organisationen är ett marknadsledande företag med ett starkt fokus på innovation och utveckling. De erbjuder gedigen upplärning i form av teori varvat med praktik i en gemensam internationell satsning på utveckling av nya medarbetare. Inom bolaget finns också ett stort antal interna utvecklingsmöjligheter och roller och gott om exempel på medarbetare som gjort hela sin karriär i deras organisation där det aldrig saknas personliga-och/eller tekniska utmaningar!  

Du erbjuds också en förmånlig lön, tjänstebil, möjlighet till provision samt stor frihet under ansvar och ett sammansvetsat team i Göteborg!

Övrigt
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse.
Omfattning: 100%, Heltid.
Plats: Göteborg med omnejd.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Junior Systemingenjör/Serviceingenjör intressant? KUL!
Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

 

Peter Karnstedt

Recruitment Consultant

Peter@needo.se

070-4558546