Dispatcher till NeTel

Dispatcher till NeTel

Om NeTel

NeTel Group bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Finland och huvudkontoret finns beläget i Slagsta, Stockholm. Netel är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. NeTel AB projekterar, bygger och installerar allt från stadsnät till bredbandsuttagen i lägenheter och villor samt bygger fysiska bredbands-, telekom- och elnät i Norden. Dom levererar sedan år 2000 helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare. NeTel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet.

Din roll som Dispatcher

I rollen som Dispatcher kommer du ingå i avdelningen Service & Underhåll som totalt består av cirka 20st medarbetare. Du har en central och kommunikativ roll med många kontaktytor både internt och externt. Detta kommer innebära ett stort ansvar i att säkerställa att rätt resurser är på rätt plats, har de förutsättningar som krävs för att utföra arbetet och därefter även avslutar ärendena. Dina primära arbetsuppgifter innefattar att:

  • Ta emot ärenden från kunder och beställare via interna system, samtal och mejl
  • Schemalägga, koordinera och fördela arbetet för de olika fältteknikerna
  • Övriga administrativa uppgifter

Dina kvalifikationer

  • En vana att jobba i Microsoft Office
  • Meriterande är erfarenhet inom fiber eller telekombranschen
  • Det är meriterande med B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen som Dispatcher hos NeTel tror vi att du är stresstålig, lösningsorienterad och att du trivs i en social miljö. Du är också positiv, serviceminded, prestigelös och har ett intresse för IT.

Vad företaget erbjuder dig

På NeTel erbjuder dom en trygg arbetsplats med ständigt växande och utvecklande verksamheter där personligt engagemang och individuellt ansvarstagande är två av de viktigaste drivkrafterna. Dom är stolta över deras innovationsförmåga och över det dom under 15 verksamma år har kunnat bidra med till deras bransch.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Dispatcher till NeTel intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Felicia Lindhe

Recruitment Consultant

Felicia.lindhe@needo.se

0707618684