Bolånehandläggare till Nordax

Bolånehandläggare till Nordax

Om Nordax Bank

”Vi är en ledande nordisk specialistbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till cirka 190,000 privatkunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Vi har cirka 230 anställda och genom vår centraliserade affärsmodell bedrivs hela verksamheten från vårt kontor i Stockholm.

Nordax grundades 2003 och sedan dess har vi växt och format en organisation baserad på stort kunnande och engagemang. Från januari 2019 är Svensk Hypotekspension en del av Nordaxkoncernen. Vi är en specialistbank som genom ansvarsfull kreditgivning hjälper människor att göra genomtänkta val för ett liv de har råd med. Vi har specialiserat oss på ett fåtal produkter som bolån, privatutlåning utan säkerhet, lån för 60+ samt sparkonton.

Vårt arbetsklimat kännetecknas av samarbete, arbetsglädje och engagemang. Vi har ett flexibelt förhållningssätt till våra medarbetares individuella behov och värnar starkt om jämställdhet, respekt och arbetsmiljö. Genom bred kompetens och stort personligt ansvar hos våra medarbetare har en företagskultur som bygger på delaktighet och beslutskraft vuxit fram.”

Din roll som Bolånehandläggare

I rollen som Bolånehandläggare arbetar du tätt tillsammans med dina kollegor som arbetar med bolånefrågorna mot Nordax kunder. På Nordax Bank är du delaktig i hela bolåneprocessen och har en kontinuerlig kontakt med kunder. Kundbemötandet är personligt och du hittar individanpassade lösningar för varje kunds specifika behov.

Större delen av din dag kommer bestå av att prata med kunder för att identifiera deras behov. Arbetet innebär även att granska kunders ekonomiska situationer och objekten som kunder äger eller önskar köpa – allt för att de ska få en positiv upplevelse genom hela processen. Dina primära arbetsuppgifter är att hantera bolåneansökningar, fatta kreditbeslut, bevilja låneansökningar och skriva lånelöften mot svenska marknaden. I arbetet ingår även:

 • sammanställning av köpehandlingar
 • administrativt arbete av lagfarter
 • säkerställa utbetalningar av lån
 • följa upp befintliga kunder

Dina kvalifikationer

 • Tidigare erfarenhet inom bolån
 • Van att arbeta med telefon som arbetsredskap
 • Du har bolånelicens
 • Meriterande med relevant Högskoleutbildning
 • Svenska och engelska i tal och skrift

Därefter för att lyckas i rollen som Bolånehandläggare är du kundorienterad, lösningsfokuserad och kommunikativ. Till det bör du vara en teamplayer, drivas av att jobba mot tydligt uppsatta mål samt att arbeta i en föränderlig miljö. Där till ska du ha förmågan att arbeta strukturerat, vara noggrann och har en god analytisk förmåga.

Vad Nordax erbjuder dig

 • Arbetstidsförkortning
  Vi jobbar 37,5 timmar/vecka i snitt under året. Juni till augusti vill vi passa på och njuta av solen och många av oss slutar då redan kl. 16.00.
 • Extra ledighet
  Vi är måna om att du hinner göra saker som du mår bra av utanför arbetet. Därför erbjuds du två extra lediga dagar varje år som kan nyttjas som antingen hel- och halvdagar.
 • Generöst friskvårdsbidrag
  Vi vill att du ska må bra och ger därför alla våra medarbetare ett friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år.
 • Roligt på jobbet
  Vi vill främja teamkänslan och därför får varje team fr.o.m. år 2021, 8 000 kr/medarbetare årligen till att hitta på roliga teamaktiviteter för.
 • Extra lön under föräldraledighet
  Din familj är viktig för oss. Därför erbjuder vi en extra lön under ett (1) helt år vid föräldraledighet.
 • Gratifikationer
  Att uppmärksamma prestationer är viktigt för oss. Förutom att vi gemensamt firar säljrekord delar vi ut gratifikationer till individer som imponerat oss med sina prestationer.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt ök.

Låter rollen som Bolånehandläggare till Nordax intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Karolina Kihlberg

Sourcing & Consultant Manager

Karolina@needo.se

0707787883