Sales Executive till &Repeat

Sales Executive till &Repeat

Om &Repeat

”Ni har säkert redan källsortering, men vi människor behöver ofta en liten knuff för att göra rätt. Därför finns &Repeat – världens första pant-lösning för engångsförpackningar. Med &Repeat belönas era anställda när de sorterar sin engångsförpackning på rätt plats, uppdelat efter förpackningstyp i sorteringskärlet. I vår app samlas all pant och blir direkt till Repeat Credits som kan användas på &Repeats 150+ anslutna restauranger.

Med &Repeat företagslösning på ert kontor får ni tillgång till en digital plattform som gör det möjligt att markant öka återvinningsgraden av era matförpackningar samt få tydlig återrapportering på den skillnad ni gör tillsammans.”

Är du intresserad av att arbeta på ett snabbväxande bolag som löser hållbarhetsutmaningarna för förpackningar i restaurangbranschen? Vi söker dig som vill ha en vardag där du skapar kundrelationer utöver det vanliga samtidigt som du vill bidra till ett mer klimatsmart samhälle. Du kommer att röra dig i en entreprenöriell miljö där du får vara med på &Repeats fortsatt ambitiösa tillväxtresa och driva försäljningen mot &Repeats kunder!

Din roll som Sales Executive

I rollen som Sales Executive kommer du att ta en viktig roll i företaget där du kommer att driva säljprocesser från start till slut och ansvara för att bygga och utveckla dina egna kundrelationer. Du kommer primärt att driva in nya affärer och skapa samarbeten med restauranger som matchar &Repeats koncept. Du arbetar med uppsökande försäljning och bygger upp din egen kundstock samt tar ett helhetsansvar för att utveckla långsiktiga relationer till dina kunder. I rollen ingår även att:

 • Planera och utföra försäljningsaktiviteter
 • Rapportera KPI:er på vecko- & månadsbasis
 • Bygga långsiktiga relationer med kunder för att säkerställa en hög kundnöjdhet och engagemang

Dina kvalifikationer

 • Ca 2 årserfarenhet inom b2b-försäljning
 • Erfarenhet inom hela försäljningscykeln från prospektering till signerat avtal
 • Meriterande om du tidigare arbetat på en start-up/scale-up, gärna från restaurang och/eller livsmedelsbranschen
 • Meriterande med relevant universitetsutbildning
 • Svenska och engelska i tal och skrift

Därefter för att lyckas i rollen som Sales Executive har du en ”can do” attityd med stark arbetsmoral och driv. Vidare är du strukturerad och metodisk och har lätt att prioritera i arbete. Där till utmärkta kommunikations- & relationskunskaper samt har hög energi och gillar att arbeta i ett entreprenörstempo.

Vad &Repeat erbjuder dig

 • Unik möjlighet att bli en del av &Repeats tillväxtresa i ett tidigt skede och bli en nyckelresurs i en impact start-up med global potential!
 • Goda möjligheter att påverka din egna lön, med grundlön som trygghet
 • Frihet under ansvar där du själv planerar dina arbetsdagar
 • Du utgår från en budget och med ett stort driv och hårt arbete finns goda chanser att lyckas i rollen

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt ök. Fast plus rörlig del

Låter rollen som Sales Executive till &Repeat intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Karolina Kihlberg

Sourcing & Consultant Manager

Karolina@needo.se

0707787883