Needo söker studenter inom PA, beteendevetenskap eller ekonomi!

Needo söker studenter inom PA, beteendevetenskap eller ekonomi!

Needo söker nu drivna och nyfikna studenter inom PA, beteendevetenskap eller ekonomi som vill utvecklas inom konsult- och rekryteringsbranschen!

Om Needo
Vi hjälper kunder och kandidater över hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom rekrytering och stolta över att vara en långsiktig partner i en kortsiktig bransch.

På Needo arbetar vi heltäckande inom kompetensförsörjning och genom våra olika affärsområden och specialistkompetenser hjälper vi våra kunder med just deras behov. Vårt mål är att alltid överträffa kunders, konsulters och kandidaters förväntningar.

Mötet mellan ambition och möjlighet börjar här.

Om rollen
I denna roll kommer du att ges möjlighet att arbeta inhouse hos oss ca 2–3 dagar i veckan (vi anpassar arbetet efter dina studier). Du kommer främst att stötta vår organisation med search, telefonintervjuer samt mötesbokningar för djupintervjuer. På så sätt får du god kunskap och förståelse för hela vår rekryteringsprocess, från kundmöten till tillsättning av kandidater. Genom att du får möjlighet att stötta hela organisationen får du ytterligare bra inblick i hur vi arbetar, och en gedigen kunskapsbank som möjliggör fortsatt arbete hos oss efter avslutad universitetsutbildning. Det är därmed en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta hos oss och göra karriär direkt efter dina studier!

Vidare kräver arbetet att du kommer kunna vara på plats på vårt kontor.

Vi ser gärna att du:

  • Just nu studerar en akademisk utbildning (PA, Beteendevetenskap, ekonomi eller motsvarande)
  • Är klar med dina studier i juni 2022
  • Har ett brinnande affärsintresse
  • Är prestations- och målinriktad
  • Har en god känsla när det kommer till service (drivs av att vilja göra det lilla extra)
  • Är nyfiken och har ett driv att vilja utvecklas
  • Ser dig mer långsiktigt inom konsult- och rekryteringsbranschen 

Vi letar efter dig som drivs av affärer och det personliga mötet samtidigt som du är en teamplayer som vill bidra i en snabbt växande organisation. Du inger ett naturligt förtroende genom din allmänbildning och humor. Att bidra med positiv energi till dina kollegor och kandidater kommer naturligt för dig. Du kommer arbeta i en prestationsinriktad kultur som präglas av positivitet, engagemang och tävling. Vi ger aldrig upp och stöttar varandra till 100%. Needo arbetar alltid mot tydliga mål och detta är något som du också drivs av!

Vad erbjuder vi?
På Needo kommer det finnas goda karriärmöjligheter för rätt person. Vi ser därför gärna att du ser dig själv långsiktigt inom branschen.

Att ha kul på jobbet är något vi värdesätter högt och har bland annat en kommitté som anordnar AW:s och diverse event löpande.

Låter detta intressant?

Urval sker löpande och därför önskar vi din ansökan så snart som möjligt.

Övrig information

Start: Enl. ök.
Plats: Stockholm
Lön: Timlön

På Needo älskar vi att vinna, att vinna är att uppnå sitt mål. Vi vill alltid överträffa våra kunders, konsulters och kandidaters förväntningar och på detta sätt bidra till att fler uppnår sina mål!

Jennie Fernander

People & Performance Manager

jennie@needo.se

0705166802