Search Associate till Needo

Search Associate till Needo

Vill du bli en del av vårt vinnande team? Vi på Needo söker dig som vill utvecklas och göra karriär inom konsult- och rekryteringsbranschen. Vi ser att du är i början av din karriär efter avslutad universitetsutbildning. Vidare letar vi efter dig som har ett stort affärsintresse, är social och som har ett inre driv av att utvecklas. Detta är en bred roll där du ges möjlighet att vara involverad redan vid kundmötet till signering av anställningskontrakt.

Om Needo
På Needo hjälper vi kunder och kandidater över hela Sverige med både rekrytering och konsulttjänster, och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För att vara en heltäckande leverantör inom rekrytering och konsultbranschen har vi etablerat tre affärsområden; Needo Talent, Needo Executive och Needo On-site.

Vi arbetar med några av Europas kändaste varumärken och är verksamma inom HR, Operations, ekonomi/finans, marknad och IT/Tech. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag och vårt mål är att alltid överträffa kunders, konsulters och kandidaters förväntningar. Vi har nyligen tilldelats Dagens industris prestigefyllda pris som Di Gasell-företag, vilket vi är mycket stolta över!

Mötet mellan ambition och möjlighet börjar här.

Om rollen
Du kommer att arbeta tätt ihop med en av våra rekryterare där du kommer stötta med search, telefonintervjuer samt mötesbokningar för djupintervjuer. På så sätt får du god kunskap och förståelse för hela vår rekryteringsprocess, från kundmöten till tillsättning av kandidater. 

Vidare innebär tjänsten:

 • Kravmöten
 • Annonsskrivning
 • Search av potentiella kandidater till våra rekryteringsprocesser
 • Telefonintervjuer
 • Intervjubokning
 • Referenstagning

Vi ser gärna att du:

 • Har ett brinnande affärsintresse
 • Är prestations- och målinriktad
 • Har en god känsla när det kommer till service (drivs av att vilja göra det lilla extra)
 • Är nyfiken och har ett driv att vilja utvecklas
 • Har erfarenhet från rekrytering, telefonförsäljning, mötesbokning eller liknande
 • Har en akademisk utbildning (PA, Beteendevetenskap, ekonomi eller motsvarande) vilket är ett krav

Vi letar efter dig som drivs av affärer och det personliga mötet samtidigt som du är en teamplayer som vill bidra i en snabbt växande organisation. Du inger ett naturligt förtroende genom din allmänbildning och humor. Att bidra med positiv energi varje dag till dina kollegor, kandidater och kunder kommer naturligt för dig. Du kommer arbeta i en prestationsinriktad kultur som präglas av positivitet, engagemang och tävling. Vi ger aldrig upp och stöttar varandra till 100%. Needo arbetar alltid mot tydliga mål och detta är något som du också drivs av!

Vad erbjuder vi?
På Needo kommer det finnas goda karriärmöjligheter för rätt person. Vi ser därför gärna att du ser dig själv långsiktigt inom branschen.

Att ha kul på jobbet är något vi värdesätter högt och har bland annat en kommitté som anordnar AW:s och diverse event löpande. Förutom detta åker vi på två konferenser varje år och erbjuder goda förmåner för våra anställda.

Låter detta intressant?

Urval sker löpande och därför önskar vi din ansökan så snart som möjligt.

Övrig information

Start: Q1, 2022
Plats: Stockholm
Lön: Fast + Provision

På Needo älskar vi att vinna, att vinna är att uppnå sitt mål. Vi vill alltid överträffa våra kunders, konsulters och kandidaters förväntningar och på detta sätt bidra till att fler uppnår sina mål!

Jennie Fernander

People & Performance Manager

jennie@needo.se

0705166802