Senior .NET-utvecklare till Fujitsu!

Senior .NET-utvecklare till Fujitsu!

Om Fujitsu
Fujitsu är ett globalt företag med 160 000 anställda som bistår kunder i över 100 länder. I Sverige arbetar över 650 medarbetare och Fujitsus kontor i Göteborg fungerar i stor utsträckning som ett eget företag i företaget. Kunderna är framförallt offentliga verksamheter och de största bolagen i regionen.

Hos Fujitsu blir du en viktig del av en verksamhet som värderar gemenskap och utveckling. Du kommer till en trivsam företagskultur där ni arbetar tillsammans och vågar testa nya tekniker. Hos Fujitsu får du möjlighet att växa och arbeta i flera spännande projekt med kompetenta medarbetare och engagerade ledare.

Om rollen som Senior Systemutvecklare
Som Senior Systemutvecklare hos Fujitsu kommer du att ha en konsulterade roll med ansvar för att driva kundnära projekt inom nyutveckling och vidareutveckling, både inom privat och offentlig sektor. Det kan dels innebära kortare specialistinsatser i Fujitsus egna outsourcingleveranser och dels som konsult hos Fujitsus övriga kunder, ofta tillsammans med andra Fujitsukollegor.

Teknikstacken består av Microsoft, framförallt jobbar du inom .Net med C#, Azure och Powershell. Du och ditt team har ett agilt arbetssätt och har dagliga stand ups för att involvera alla i teamets framsteg och motgångar. Ni har ett öppet arbetsklimat där du är med och motiverar kollegor att diskutera och föra dialog kring tekniska utmaningar.

Om dig
Vi söker dig som är trygg i din kompetens som Systemutvecklare och som är redo för att axla ett större tekniskt ansvar. Du har gedigen erfarenhet av backendutveckling och har framförallt arbetat med C#, .NET och MS-plattformar. Besitter du även kunskap och kompetens inom frontendprogrammering är detta meriterande.

Vidare söker vi dig som är en driven och utåtriktad person som värderar tydlig kommunikation. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som informell ledare/mentor för juniora utvecklare och att du motiveras av att se dina kollegor växa. För att trivas på Fujitsu ser vi även att du är en lagspelare som sprider positiv energi genom att skapa engagemang och dialog kring tekniska lösningar och förbättringsaktiviteter.

Viktigt för tjänsten är:

• Gedigen erfarenhet som Systemutvecklare med fokus på backend.

• Erfarenhet av MS-tekniker, .Net Core och C#.

• Att du är kommunikativ, motiveras av att få medarbetare att växa och har förmågan att se helheten av projekt och affären.

Vad erbjuder Fujitsu

• Goda möjligheter för kompetensutveckling och att växa internt.

• Stora påverkningsmöjligheter på arbetssätt och val av teknik.

• En stor bredd av spännande projekt.

• Kollektivavtal, friskvårdsbidrag och pension.

Övrigt
Start: Efter överenskommelse.
Omfattning: 100%, heltid.
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse.

Lisa Steffensen

Recruitment Consultant

lisa@needo.se