Systemutvecklare inom Java eller .NET till Postnord Strålfors!

Systemutvecklare inom Java eller .NET till Postnord Strålfors!

Vill du arbeta på ett samhällsnyttigt företag där du blir en del av nordens ledande företag inom digital kommunikation? Motiveras du av agila arbetssätt och har arbetat enligt DevOps? Då kan tjänsten som Systemutvecklare inom Java eller .NET på Postnord Strålfors vara något för dig!

Om tjänsten som Systemutvecklare
Som systemutvecklare på Postnord Strålfors kommer du vara en del i ett av deras agila team. Du kommer att arbeta enligt arbetsmetoden SAFe och SCRUM både inom utveckling, förvaltning och problemlösning enligt DevOps principer. Vidare kommer du att arbeta med att stödja verksamheten vid utveckling av standardsystem och kundunika applikationer samt vara delaktig i att utveckla företagets IT-strategi att arbeta mot en mer tjänstebaserad arkitektur. Postnord Strålfors är drivna, ambitiösa, målinriktade och har en hög leveranskapacitet, dessutom ser de alltid till att har roligt tillsammans och bjuder på en härlig gemenskap.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT / systemutveckling eller annan datateknisk utbildning som kan bedömas likvärdig. Du besitter god kompetens kring mikrotjänstorienterad arkitektur, REST APIs och är väl bekant med att arbeta enligt DevOps principer. Vidare ser vi gärna att du har minst grundläggande kunskap inom Git, Docker och relationella databaser. För att lyckas i tjänsten är det ett krav att du behärskar svenska så väl som engelska flytande. Har du även kunskaper i Azure, Kubernetes, Pyton, Ansible, 3scale, Elasticsearch, Cucumber, TDD och / eller Linux är det meriterande.

Vidare söker vi dig som är en ansvarstagande och strukturerad person. Du drivs av att lösa problem, är nyfiken och tycker om att arbeta i team och dela med dig av din kompetens. Är du även lyhörd, har ett positivt synsätt och har en förmåga att finna rationella lösningar kommer du att trivas på Postnord Strålfors.

Postnord Strålfors erbjuder
En kreativ miljö med erfarna kollegor där ni som agila team tar stort ansvar och fattar gemensamma beslut. En flexibel arbetsplats där vi värnar om öppenhet, bra dialoger och varandra. Tjänsterna som du kommer att arbeta med är kommunikationsinriktade tjänster som möjliggör kommunikation inom B2B och B2C segmentet. Du kommer att ställas inför tekniska utmaningar som är både stimulerande och lärorika.

Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid.
Placering: Alingsås, du behöver vara på plats minst 3 dagar i veckan.
Lön: Månadslön

Varmt välkommen med din ansökan!

Lisa Steffensen

Recruitment Consultant

lisa@needo.se