Teknikkonsult inom konstruktion till Omecon AB

Teknikkonsult inom konstruktion till Omecon AB

Om Omecon AB

Omecon AB är specialister på konstruktion och utveckling. Inom företaget finns lång erfarenhet bland personalstyrkan från både stora och små projekt. Spetskompetens finns inom allt från skärande bearbetning och svetsade konstruktioner till formsprutad plast och vacuumformning. Företaget har utvecklat alltifrån bakugnar, fläktkåpor och dammsugare till sportartiklar, lastbilar och ergonomisk utrustning. Har du en bred kompetens och bakgrund inom konstruktion? Är du en person som trivs med att ta egna initiativ? Fler spännande uppdrag hos Omecon AB gör att företaget nu söker ytterligare en driven konsult!

Din roll som Teknikkonsult

I rollen som Teknikkonsult ansvarar för dina egna projekt från start till mål, och behöver ha tidigare vana av att konstruera. Eftersom att du kan erbjudas så pass varierande uppdrag, är det positivt om du är van att arbeta med olika material och olika tillverkningsmetoder sedan tidigare. Det vanligaste CAD-programmet i tjänsten är SolidWorks, vilket du som konsult behöver ha goda kunskaper i. Exempelvis kommer du få ta fram 2d-ritningar av olika slag.

Dina kvalifikationer

  • Har en bred erfarenhet och kompetens inom konstruktion
  • Har tidigare erfarenheter av att driva projekt från start till mål, där du själv ansvarat för själva konstruktionen
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i CAD-program. Gärna SolidWorks
  • Att vara utbildad civilingenjör är starkt meriterade för tjänsten

Vad Omecon AB erbjuder dig

Med ett brett spektrum av olika kunder och projekt, får du möjligheten att ta dig an uppdrag som passar just dig. Du erbjuds stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och utveckling. Olika initiativ välkomnas och uppmuntras här! Tillsammans med kompetenta kollegor har du möjlighet att utbyta erfarenheter och kunskaper. Du blir en del av ett företag med en familjär och avslappnad känsla, där trivseln och sammanhållning i gruppen är god. Ofta anordnas roliga friskvårdsaktiviteter utanför arbetsplatsen!

Övrigt

Start: Enl. ök.
Plats: Stockholm
Omfattning: Konsultuppdrag på 12 månader som sedan leder till en tillsvidareanställning

Låter rollen som Teknikkonsult för Omecon AB intressant? KUL! Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

Pernilla Nilsson

Search Associate

pernilla@needo.se

079 065 19 53