Projektledare till Caverion

Projektledare till Caverion

Om Caverion

Caverion är ett stort bolag som erbjuder alltifrån rådgivande tjänster, design och konstruktion, projekt, tekniskt och industriellt innehåll och fastighetsförvaltning – för byggnader, infrastruktur och industrier. Idag finns det kontor på 250 orter i 11 länder, och bolaget fortsätter sin tillväxtresa! Nu letar avledningen inom området säkerhet i Nyköping efter en projektledare som kan ta ett övergripande kund och försäljningsansvar.

Din roll som Projektledare

I rollen som Projektledare har du ett stort ansvar på avdelningen inom området säkerhet. Motiveras du av tanken att kliva in på avdelningen för att förbättra och driva arbetet framåt? Entreprenörsanda tror vi är A och O för att trivas och lyckas i rollen! Du kommer att ha det övergripande ansvaret gentemot kund och försäljning på säkerhetsavdelningen, med stora möjligheter att påverka det dagliga arbetet. Idag finns 20 personer på avledningen i Nyköping, med stor kompetens inom automation och säkerhet. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

  • Vara ute på besök hos kunder och besöker projekt
  • Planera tillsammans med chefer och konstruktörer
  • Ser till att design och kalkyler för olika projekt skapas samt skickar ut offerter till kunder
  • Du deltar i veckomöten för att stämma av att utvecklingen på avdelningen går åt rätt håll

Dina kvalifikationer

  • Har koll på säkerhetsbranschen och besitter ha grundkunskaper inom passersystem och säkerhetssystem.
  • Kommer från en bakgrund inom el och är teknikorienterad.
  • Är lyhörd, framåt och ha en förmåga att fånga upp kunden..
  • Har en naturlig förmåga att skapa goda kundrelationer och merförsäljning.

Vad Caverion erbjuder dig

I rollen som Projektledare har du möjligheten att påverka och sätta prägel på hela säkerhetsavdelningen inom området kundansvar och försäljning. Du tillhör en avledning där olika kunder och projekt redan finns på plats. Du bli en del av ett globalt bolag och ett nätverk med bred kompentens inom en olika områden.

Övrigt

Start: Enl. ök.
Plats: Nyköping
Omfattning: 100%

Låter rollen som Projektledare för Caverion intressant? KUL! Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

Hugo Enberger

Recruitment Coordinator

hugo.enberger@needo.se

070 764 10 24