Ljusdesigner till Cardi Belysning AB

Ljusdesigner till Cardi Belysning AB

Om Företaget

Bolaget Cardi fusionerades den 1 april 2021 in i Elektroskandia Sverige och bildar nu tillsammans med Cebe Belysning en ny belysningsorganisation, Cardi Belysning. Cardi blir även namnet på Elektroskandias nya varumärke för egna belysningsarmaturer och kommer att ersätta Cebe som varumärke.

I snart 100 år har Elektroskandia varit verksamma med egna belysningsarmaturer inom professionell belysning. Sammanslagningen innebär att man kommer att kunna erbjuda ett bredare och mer komplett sortiment och vara en tongivande aktör på den svenska belysningsmarknaden under lång tid framöver. Varumärket Cardi kommer att erbjuda ett mycket stort sortiment av funktionella och designade armaturer för alla sorters miljöer interiört såväl som exteriört.

Din roll som Ljusdesigner

I rollen som Ljusdesigner på Cardi Belysning kommer du att ingå i ett team på tre Ljusdesigners på Stockholmskontoret men tillhöra ett större team med Ljusdesigners runt om i Sverige. Rollen innebär att personen kommer projektera belysningsanläggningar och utarbetar och ger förslag med Cardi Belysning som utgångspunkt. Din roll innefattar även att:

  •  Ansvara och vara drivande för de belysningsprojekt du arbetar med
  •  Projektera både interiöra och exteriöra belysningslösningar i samarbete med kollegor och kunder
  • Du har en viktig roll i kontakten med dina kollegor och Cardis kunder för att ge bästa möjliga belysningslösning utifrån kundens behov och vision

Dina kvalifikationer

  • Teknisk utbildning på ljushögskola eller liknande
  • Kunskaper om krav och branschstandard
  • Erfarenhet av belysningsberäkning för teknisk belysning
  • Erfarenhet av arbete i Dialux och AutoCAD
  • Mycket god vana av Microsoft Office
  • Erfarenhet av att ha arbetat som installatör / har en teknisk bakgrund är meriterande

För att lyckas i rollen som Ljusdesigner är du positiv, glad och har en säljande approach. Du är prestigelös som person och är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att vara drivande, självständig och ha tydliga strukturer för sitt eget arbete.

Vad Cardi Belysning erbjuder dig

Att få arbeta inom en global koncern där de satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att branschen är med och bidrar till en bättre värld. Cardi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia där Cardi ingår som ett eget varumärke. Hos Cardi kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag. De är en av Sveriges ledande leverantörer inom belysning och är idag totalt 34 personer i teamet som är dedikerade att utveckla Cardi på marknaden.

Övrigt

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Ljusdesigner till Cardi Belysning intressant? Urvalet sker löpande, så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Felicia Lindhe

Recruitment Consultant

Felicia.lindhe@needo.se

0707618684