Junior Ekonomiassistent / Marknadsassistent till Olema Truckspecialisten!

Junior Ekonomiassistent / Marknadsassistent till Olema Truckspecialisten!

Gillar du kombinationen av ekonomi, marknadsföring och kommunikation? Är du i början av din karriär och vill bredda dina kunskaper? Då kan tjänsten som Ekonomiassistent på Olema Truckspecialisten vara tjänsten för dig.

Om Olema Truckspecialisten
Olema Truckspecialisten AB har sitt huvudkontor i Norrköping med ett ytterligare kontor i Göteborg. Bolagets affärsidé är att bedriva service, försäljning och utbildning på truckar, samt tillhanda hålla reservdelar till dessa. Verksamheten bedrivs i stora delar av Sverige med servicetekniker från Dalarna i norr till Skåne i söder.

Olema Truckspecialisten är generalagent för Cat Lift Truck i Sverige som majoriteten av servicen är på men samtliga märken innefattas. Det förekommer också service av andra maskiner såsom städmaskiner.

Du kommer till en arbetsplats som värderar gemenskap, utveckling och långsiktighet där du får utveckla dina kunskaper inom ekonomi, marknad och kommunikation. På Olema Truckspecialisten får du möjlighet att gå bredvid och lära dig av en erfaren ekonomiansvarig vars arbetsuppgifter du kommer avlasta.

I rollen som Ekonomi-och Marknadsassistent
Som Ekonomiassistent på Olema Truckspecialisten kommer du att vara placerad på verksamhetens huvudkontor i Norrköping och även ha ett tätt samarbete med kontoret i Göteborg. Du kommer att arbeta i en supporterande roll där 50% av dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av löpande bokföring i form av kund- och leverantörsfakturor. Vidare kommer du att vara behjälplig vid avstämningar och avlasta ekonomiansvarig med diverse ekonomiadministration. De resterande 50% kommer du framför allt arbeta med att utveckla och förbättra verksamhetens interna och externa marknadsföring och kommunikation. I dina arbetsuppgifter ingår hantering av bolagets sociala medier, interna och externa utskick/nyhetsbrev samt uppdatering och underhåll av verksamhetens hemsida. I tjänsten kan du även komma supportera Serviceansvarig, Säljare och Tekniker med övervakning och koordinering av leveranser och offerter.

Några återkommande arbetsuppgifter för tjänsten är

  • Kund- och leverantörsfakturor.
  • Stötta ekonomiansvarig med avstämningar och ekonomiadministration.
  • Intern och Extern kommunikation.

Om dig
Vi ser gärna att du som söker har en gymnasieexamen inom Ekonomi. Vi tror även att du har minst ett års erfarenhet av ekonomirelaterat arbete. Vidare ser vi även att du har flytande kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift och goda kunskaper i Office-paketet. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av Visma och/eller GARP. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet inom marknad och/eller kommunikation. B-körkort är också meriterande.

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent har du ett ödmjukt och prestigelöst förhållningssätt då du motiveras av en varierande arbetsvardag där du stöttar upp där behovet finns. Du är en serviceinriktad och positiv person som tycker om att bygga och stärka relationer både internt och externt i bolaget.

Start: Enligt överenskommelseOmfattning: Rekrytering  
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Ekonomiassistent till Olema Truckspecialisten intressant? KUL! Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

Lisa Steffensen

Recruitment Consultant

lisa@needo.se