Field Service Engineer till Honeywell!

Field Service Engineer till Honeywell!

Har du erfarenhet av DCS och / eller Safety Systems? Drivs du av tekniska utmaningar och vill arbeta på ett marknadsledande globalt företag? Vill du ansvara för att leverera kundanpassade lösningar inom automation? Då kan tjänsten som Field Service Engineer hos Honeywell vara något för dig!

Din roll som Field Service Engineer
Du kommer arbeta mot kunder inom främst raffinaderi med Distributed Control Systems (DCS) och / eller Safety Systems. I rollen som Field Service Engineer kommer du att vara kundens rådgivare i frågor om utveckling av produktionen ur ett tekniskt- och säkerhetsperspektiv. Du kommer felsöka men också arbeta proaktivt med underhåll för att säkerställa funktionaliteten. Installation, konfigurering, implementation och driftsättning av Honeywells produkter är några av de mest förekommande arbetsuppgifterna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Agera förstakontakt gentemot kunder i Sverige. Via telefon, email eller remote samt på plats hos kund.
  • Ansvara för DCS och/eller Safety Systems-optimering, felsökning och förebyggande underhåll.

Om dig
Vi ser gärna att du är utbildad ingenjör inom Data/Elektro/Mekatronik alternativt har arbetslivserfarenhet som går att bedöma som likvärdig. Då det är en kundfokuserad roll krävs körkort B för att åka ut till kund samt goda kunskaper i Svenska och Engelska. Målet är att du på sikt själv ska ansvara för kontakt med egna specifika kunder.

För att framgångsrikt ansvara för egna kunder krävs det att du är tekniskt kompetent, alternativt har viljan att vidareutvecklas tekniskt och har ett starkt kundfokus.

Dina kvalifikationer

  • Gedigen teknisk kompetens inom DCS och/eller Safety Systems alternativt en stor vilja att utvecklas.
  • Utbildad ingenjör inom Data/Elektro/Mekatronik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Svenska & Engelska i tal och skrift.
  • Körkort B.

Vad företaget erbjuder dig
Honeywell är ett marknadsledande företag med ett starkt fokus på innovation och utveckling. De erbjuder gedigen upplärning i form av teori varvat med praktik, möjligheter att bli certifierad inom olika delar i bolaget samt vidareutvecklas inom rollen i olika steg. Som Honeywell-medarbetare tar du del av en kompetensutvecklingsplan och det finns många exempel på medarbetare som gjort karriär, både genom fortsatt teknisk specialisering samt inom ledande befattningar. För rätt person finns exempelvis möjlighet att ansvara för teknikområdet Safety Systems i Sverige.

Du erbjuds en förmånlig lön, provision, tjänstebil, frihet under ansvar och ett sammansvetsat team.

Övrigt
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse.
Omfattning: 100%, Heltid.
Plats: Göteborg med omnejd.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Field Service Specialist till Honeywell intressant? Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Lisa Steffensen

Recruitment Consultant

lisa@needo.se