Senior supporttekniker till Iver!

Senior supporttekniker till Iver!

Har du ett par års erfarenhet som supporttekniker och letar efter ditt nästa steg i karriären? Är du en teknisk generalist som tycker om att hitta lösningar på problem? Vill du hantera tyngre IT-ärenden och skapa mervärde för kund? Då är tjänsten som Senior Supporttekniker på Iver något för dig!

Om tjänsten
Som supporttekniker på Iver äger du dina ärenden till 100%. Du tar emot tickets i ett ärendehanteringssystem och ansvarar själv för hitta kvalitativa och effektiva lösningar. Du är pedagogisk mot kund och förstår värdet av tydlig kommunikation och återkoppling. Du motiveras av att lösa problem och tycker det är givande att förenkla dina kunders arbetsvardag. Beroende på erfarenhet kommer du att arbeta med varierande IT-problem. Vanligt förekommande uppgifter är felsökning av hårdvara och nätverk, mail, skrivare och kundspecifika applikationer och system såsom Office 365, AD, Web, telefoni och integrationer. Du som har en mer senior profil kommer även få hantera ärenden kopplat till infrastruktur, brandväggar och att sätta ut AD.

För att lyckas i rollen ser vi att du har mycket god erfarenhet av att:

  • Administrera behörigheter i Active Directory, det är meriterande om du även arbetat med GPO.
  • Felsökning av både hårdvara så som router, servers etc. och mjukvara samt nätverk.
  • Windows, Office 365 och Powershell.

Om dig
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som supporttekniker. För att lyckas i rollen behöver du behärska svenska så väl som engelska flytande. Du trivs bra med att upprätthålla goda kundkontakter via både mail och telefon samt motiveras av att lösa problem på ett effektivt och kvalitativt sätt. Du är flexibel och uppskattar att arbeta självgående. Vidare har du ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt och ser värdet i att dela med sig av dina kunskaper och erfarenheter till dina medarbetare.

Övrigt
Start: Omgående
Anställningsform: Långsiktigt konsultuppdrag.

Lisa Steffensen

Recruitment Consultant

lisa@needo.se