Test engineer / Testingenjör till Volvo Trucks Technology!

Test engineer / Testingenjör till Volvo Trucks Technology!

Har du en fallenhet för teknik och analys? Är du intresserad av att utveckla framtidens lastbilsmotorer? Motiveras du av varierande arbetsdagar och att driva tester framåt? Då kan tjänsten som Testingenjör / Test engineer vara något för dig!

Om tjänsten
Som Testingenjör kommer du ansvara för att beställa tester och tydliggöra krav för prover och resultat. Du har ett tätt samarbete med verkstadspersonal, riggoperatörer, planerare och andra provningsingenjörer. Du är drivande i processen och ser till att testriggarna nyttjas till fullo. Under test av motorn har du ett analytiskt förhållningssätt och kommer, tillsammans med en riggoperatör eller mekaniker, se till att testet går enligt plan och samtidigt bilda en förståelse för hur motorn reagerar i olika miljöer med diverse komponenter. Vidare ingår det i ditt ansvar att agera på felvärden och skriva rapporter på hur motorns “mående” både innan, under och efter test.

Du kommer att tillhöra ett team bestående av 10 ingenjörer och två planerare som värderar samarbete och tydlig kommunikation. Frågor är alltid välkommet och en ärlig dialog premieras.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom maskin, teknik eller produktutveckling. Du har ett starkt intresse för motorer samt kunskap och erfarenhet av förbränningsmotorer. Du besitter god datavana och behärskar svenska så väl som engelska flytande. Har du tidigare erfarenhet av att driva prov / test av motorer är detta mycket meriterande.

Vidare söker vi dig som har förmågan att se helheten, som är handlingskraftig och drivande. Du är relationsskapande, involverar relevanta parter i processen och säkerställer kvaliteten av test. Har du även ett sinne för att identifiera förbättringsområden och tycker det är roligt att effektivisera kommer du att trivas i denna rollen. Du har ett ödmjukt förhållningssätt och har en stark känsla för analys och proaktiva arbetssätt.

Viktigt för tjänsten är :

  • Högskoleutbildning inom maskin, teknik eller produktutveckling.
  • Intresse och erfarenhet av teknik eller mekanik.
  • God förmåga att planera, analysera och kommunicera.
  • Att du är kommunikativ, nyfiken och handlingskraftig.
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Anställningsform: Långsiktigt konsultuppdrag med möjlighet till överrekrytering på sikt.

Rekryteringen sker löpande, sök tjänsten idag!

Lisa Steffensen

Recruitment Consultant

lisa@needo.se