Konceptansvarig Måltidslösningar och Delikatess

Konceptansvarig Måltidslösningar och Delikatess

Om Hemköp

Hemköp är butikskedjan för matälskare, där god och hållbar mat står i fokus. Hemköp har närmare 200 butiker i Sverige, och i deras organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Hemköp har ett starkt fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar för att kundens förväntningar ska överträffas, både i butik och digitalt.

Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos Hemköp och Axfood genomsyras en driv- och växtkraft, där man tillsammans inom koncernen vill utvecklas. Här vill man göra livet enklare för alla matälskare som vill äta gott varje dag. Hemköp utmanar för att ligga i framkant inom hållbarhet och utvecklar ständigt ett attraktivt erbjudande med butiker i geografiskt viktiga lägen och e-handel för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Nu har du chansen att få vara en del av Hemköp och bygga vidare på ett starkt varumärke i en verksamhetsnära roll som Konceptansvarig för Måltidslösningar och Delikatess. Du kommer erbjudas möjligheten att påverka från dag ett och få ta ett stort ägarskap kring Hemköps framtida utveckling!

Din roll som Konceptansvarig Måltidslösningar och Delikatess

I rollen som Konceptansvarig Måltidslösningar och Delikatess ansvarar du för Hemköps övergripande strategi för måltidserbjudandet. Du är ansvarig att säkerställa ett attraktivt och lönsamt kunderbjudande där du är ledande att driva affären framåt. Som Konceptansvarig Måltidslösningar och Delikatess arbetar du i en bred roll med hela kunderbjudandet så som sortiment, prissättning, receptframtagning, trendbevakning och samarbeten med externa parter samt driftsättning. Du arbetar nära dina kollegor på försäljningsavdelningen och har ett gott samarbete med inköpsorganisationen Dagab.

Rollen innefattar:

  • Utveckla övergripande strategier för Hemköps måltidserbjudande
  • Säkerställa ett attraktivt och lönsamt kunderbjudande
  • Identifiera potential och omsätta det i konkreta aktiviteter och säljfrämjande åtgärder
  • Ansvara för ett helhetsperspektiv och se långsiktiga utvecklingsmöjligheter

Dina kvalifikationer

  • Flera års arbetserfarenhet med brett ansvar över måltidslösningar alternativt liknande
  • Vana av projektledning och att leda processer
  • Erfarenhet från BI-system
  • Akademisk examen inom ekonomi, marknadsföring eller liknande
  • Erfarenhet inom dagligvaruhandeln alternativt service ses som starkt meriterande

För att lyckas i rollen är du en person som bidrar med din positiva energi och ser värdet i att nätverka internt såväl som externt. Du har en bra förmåga att samarbeta och kommunicera på ett tydligt sätt i budskap och handling. Du ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv och har ett starkt intresse för försäljning, kundnytta samt att utveckla företagets lönsamma affärer. Vi ser gärna att du är en kreativ person med ett stort driv! Sist men inte minst ser vi gärna att du har ett stort intresse för mat och dagligvaruhandeln!

Vad Hemköp erbjuder dig

Hos Hemköp är det högt till tak och dom delar med sig av kunskap, växer och utvecklas tillsammans. Som organisation är de måna om att stödja och uppmuntra sina medarbetare och erbjuder löpande utveckling och ny kunskap. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Här slutar aldrig lärandet och hos Hemköp är mångfald en styrka! Hemköp uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Stockholm, Torsplan
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Konceptansvarig Måltidslösningar och Delikatess till Hemköp intressant? Urvalet sker löpande, så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Felicia Gårdare

Search Associate

felicia.gardare@needo.se

079 065 19 48