Kyltekniker till Schneider Electric

Kyltekniker till Schneider Electric

Om Schneider Electric

Schneider Electrics syfte är att bidra till att göra det möjligt för alla att få ut det mesta av vår energi och våra resurser genom att skapa framsteg och hållbarhet för alla. Är du nästa viktiga pusselbit i resan Schneider Electric kommer att göra framåt? Serviceverksamheten Secure Power i Stockholm fortsätter expandera och söker nu en tekniker inom kyla. Har du drivet och den professionalismen vi söker, kommer vi göra allt för att din resa ska gå spikrakt uppåt!

Schneider Electric rankades av studenter världen över som en av de 50-mest attraktiva arbetsgivarna under 2020, i Universums undersökning. 

Din roll som Kyltekniker hos Schneider Electric

I din roll som Kyltekniker är du en del av avdelningen Secure Power som arbetar med UPS, nedkylning av data- och serverrum samt övervakning av utrustning bland annat. I din roll som kyltekniker kommer du att arbeta internationellt med varierande uppgifter. Du arbetar som expert inom produktområdet kyla ur ett drift- och underhållsperspektiv. Du kommer bland annat att fungera som support mot slutkund.

Schneider Electric är en global energi- och automationsspecialist med verksamhet i mer än 100 länder. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och fler intressanta utvecklingsmöjligheter. Du blir en del av ett stort närverk av samlad kompetens.

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer vara:

 • Kontakt med kollegor i Norden och expertcenter i Italien
 • Utföra service och underhåll hos alla Schneider Electrics befintliga kunder så som datacenters, sjukhus och industrier
 • Avancerad felavhjälpning och analys
 • Sammanställa data i tekniska rapporter
 • Möta så väl mindre lokala företag som stora internationella företag
 • Vara en del i nya installationer och projekt samt jobba aktivt med viss serviceförsäljning
 • Arbeta inom teknisk support och produktexpertis tillsammans med internationella expertteam

Dina kvalifikationer:

 • Goda kunskaper inom Officepaket, framför allt Excel
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort
 • Meriterande är behörighet inom el
 • Meriterande är innehavande av ett aktivt kylcertifikat kategori 1
 • Meriterande är erfarenhet av arbete i datacentermiljö

För att lyckas i rollen som Kyltekniker tror vi att du harr erfarenhet inom området och en kylteknisk utbildning i grunden. Kanske arbetar du idag som kyltekniker med kunskap om avancerade systemlösningar inom kritisk kyla? Vi utgår från att du känner dig trygg med enlinjescheman. Du är social och att du trivs med kundkontakt är viktigt för att rollen ska passa dig, där vi tror du lyckas genom ett förtroendegivande och pedagogiskt förhållningssätt. Du trivs bra med att arbeta både i team och i självständigt arbete.

Vad Schneider Electric erbjuder dig

Arbetet som Kyltekniker är självständigt och omväxlande arbete med frihet under ansvar. Det finns stora möjligheter att vara med och påverka den spännande tillväxtresan. I ditt arbetslag på Secure Power arbetar du med kompetenta kollegor i en trivsam miljö med ett inkluderade arbetsklimat. I början av din anställning erbjuds du en gedigen utbildning för att utveckla dina tidigare kunskaper för att komma in i rollen på bästa sätt. Vidare erbjuds du löpande utbildning under din anställningstid samt ett nära samarbete med en dedikerad mentor. 

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Rekrytering 
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse, Tjänstebil.

Låter rollen som Kyltekniker hos Schneider Electric intressant? Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

Karl Bergström

Recruitment Consultant

Karl@needo.se

0707479036