Supporttekniker till globalt bolag

Supporttekniker till globalt bolag

Om företaget

För kunds räkning söker vi serviceinriktade supporttekniker som vill hjälpa kunder med IT-relaterade problem genom att träffa dom på arbetsplatsen, på telefon, fjärrstyrning eller mail. Kontoret är beläget i Göteborg, arbetstiderna är förlagda till dagtid och du kommer tillhöra en grupp supporttekniker. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din roll som supporttekniker

Som supporttekniker är ditt huvudsakliga ansvar att supportera och stötta företagets kunder med deras IT-relaterade problem. Med hjälp av ditt starka kundfokus och din problemlösningsförmåga hjälper du kunder med IT-relaterade problem såsom enklare felsökning av hårdvara och nätverk, mail, skrivare och kundspecifika applikationer och system såsom Office 365, AD, Web, telefoni och integrationer. Du hanterar såväl enkla som mer omfattande ärenden, varför tidsåtgången och komplexiteten varierar. Du ges en gedigen introduktion och ingår i ett härligt team som brinner för service och teknik.

Dina kvalifikationer

  • Erfarenhet av serviceyrke inom IT, företrädesvis inom servicedesk/kundservice. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom IT är detta meriterande.
  • Intresse för IT och teknik
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi söker dig som brinner för att ge förstklassig service och att lösa problem. Du är ansvarsfull, flexibel och trivs som bäst när du har att göra. Eftersom arbetet ofta innebär högt tempo är du stresstålig och effektiv, utan att tumma på kvaliteten och servicen gentemot kunderna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrigt

Start: Omgående behov

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Konsult via Needo

Längd: Långsiktigt konsultuppdrag

Plats: Göteborg

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som kundsupport intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Lisa Steffensen

Recruitment Consultant

lisa@needo.se