Senior Field Service Manager till Honeywell

Senior Field Service Manager till Honeywell

Om Honeywell
När du blir en del av Honeywell blir du en del av deras globala team av tänkare, innovatörer och drömmare som skapar framtiden. Det innebär att förändra vårt sätt att flyga, tanka jetplan på ett miljövänligt sätt, hålla byggnader smarta och säkra och även göra det möjligt att andas på Mars. Att arbeta på Honeywell handlar inte bara om att utveckla avancerad teknik utan om att utveckla varandra, därför ha alla anställda tillgång till dynamiska karriärmöjligheter inom olika områden och branscher.

Om rollen
Som Senior Field Service Manager (SFSM) i Göteborg leder du ett team om 15 personer fördelat på Field Service Specialists och administrativ support med uppdraget att möjliggöra Honeywells strategiska tillväxtmål mot den svenska marknaden. Kunderna är verksamma inom Processindustrin, Olja och gas samt pappersmassa som Honeywell förser med Automationslösningar inom övervakning och kontrollsystem med tillhörande support och service.

I rollen leder och arbetar nära Field Service Specialists som du förväntas motivera och inspirera för att öka utveckling, produktivitet och försäljning vilket är en utmaning med medarbetare utspridda på flertalet orter i Sverige. Som SFSM är dina utmaningar att uppnå tillväxtmålen och för att göra det arbetar du nära försäljningsorganisationen för att utveckla befintliga och nya kundsamarbeten. Du ansvarar själv för några av de största kundsamarbetena.

Du har fullt personal- och budgetansvar och är ansvarig för att nå uppsatta mål. Till din hjälp har du support från ditt team, andra Field Service Managers utomlands samt din chef. Som SFSM är du ansiktet utåt för Honeywells verksamhet i Sverige och rapporterar till Northern Europe Service Business Director på Honeywell Process Solutions.

I rollen krävs att du har möjlighet att resa, mestadels inom Sverige. Innan Corona låg det på ca 100 resdagar om året, hur det blir efter får man vara med och forma själv.

Arbetslivserfarenhet

För att lyckas i rollen krävs det att du har en stark känsla för att bygga och utveckla relationer och är en stark och trygg ledare. Dina färdigheter inom coaching av medarbetare och att driva affärsutveckling och stärka kundrelationer är viktiga aspekter i rollen.

Krav

·        Kan påvisa goda ledarskapsresultat med ökad produktivitet och resultat för ditt team, inom mindre eller medelstort team.

·        Arbetslivserfarenhet inom Automation, gärna inom processindustrin.

·        Mycket goda kommunikativa färdigheter.

·        Teknisk kompetens inom automation.

·        Erfarenhet av att skapa kundrelationer.

·        God kommunikativ förmåga, verbalt och i skrift på svenska och engelska.

·        Körkort.

·        Erfarenhet av internationell organisation / Matrisorganisation.

Meriterande

  • Erfarenhet av försäljning
  • Akademisk utbildning inom automation.

Honeywells erbjudande
Utöver goda personliga villkor erbjuder Honeywell dig också en kultur som gynnar inkludering, mångfald och nyskapande. Du erbjuds utbildningar och personlig utveckling och möjligheter att växa karriärmässigt i organisationen, vilket din chef är ett exempel på. Du kommer också få stöd av erfarna kollegor i en internationell miljö.

Praktisk information

·        Start: Enligt överenskommelse.

·        Omfattning: Rekrytering.

·        Plats: Göteborg.

·        Lön: Enligt överenskommelse. 

Låter rollen som Senior Field Service Manager till Honeywell intressant? Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

Peter Karnstedt

Recruitment Consultant

Peter@needo.se

070-4558546