Fullstack Developer till TietoEVRY

Fullstack Developer till TietoEVRY

Om TietoEVRY

TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. De är ett ledande företag inom digitala tjänster och programvara med lokal närvaro och global kapacitet. Deras nordiska värderingar och arv styr deras framgång. TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland med cirka 24 000 experter globalt. Företaget betjänar tusentals företagskunder och offentliga kunder i mer än 90 länder. TietoEVRYs årliga omsättning är cirka 3 miljarder EUR och dess aktier är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

Din roll som Fullstack Developer

För vår kund TietoEVRY söker vi 1-2 Fullstackutvecklare med fokus på Frontend till deras leverans mot Region Uppsala. I rollen som Fullstack Developer kommer du förvalta och vidareutveckla en applikation för daglig styrning åt ett av Sveriges största sjukhus. Applikationen är i dagsläget i produktion men på ett antal enheter bara i ett tidigare pilotprojekt. Applikationen ska breddinföras på i stort sett hela sjukhuset och behöver därför vidareutvecklas. Applikationen är väldigt uppskattad av slutanvändarna, och det är viktigt att man har förmågan att se saker ur deras och verksamhetens perspektiv.

Dina kvalifikationer

  • 1-2 års arbetslivserfarenhet

Övrigt

  • Start: Asap – December 2021
  • Omfattning: Heltid
  • Plats: Stockholm/Uppsala
  • Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Fullstack Developer till TietoEVRY intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig! Det är vi på Needo Recruitment som hjälper TietoEVRY med denna rekrytering.

Karolina Kihlberg

Sourcing & Consultant Manager

Karolina@needo.se

0707787883