Supply Chain Manager till Tegnér Spirits & Wine

Supply Chain Manager till Tegnér Spirits & Wine

För Tegnér Spirits & Wines räkning söker vi en noggrann och detaljorienterad Supply Chain Manager. Vi söker dig som presterar som bäst där tradition och anor möter utveckling och nytänkande. På kontoret i centrala Stockholm kommer du skapa förutsättningar för bolagets fortsatta expansion. Du rapporterar direkt till bolagets VD samt kommer verka och bidra i koncernens strategiska ledningsgrupp.

Om Tegnér Spirits & Wine
Familjen Tegnérs vinhandel grundades 1880 av Esaias Adolf Tegnér. Under ledning av Esaias Tegnér utvecklades AB Tegnér & Wilcken till ett av landets största vin- och sprithus. Passion för utveckling, kvalitet och ädla drycker har präglat bolaget i fem generationer. Bolaget arbetar idag med import, export samt förädlande av varumärken och produkter, med målet att bli ett av branschens ledande bolag i Sverige. På Tegnér Spirits & Wine är det inte bara ett jobb, det är tradition.

Din roll som Supply Chain Manager
I rollen som Supply Chain Manager har du ett helhetsansvar över logistik, frakt, lagerhållning och inköp. Du har flera kontaktytor externt med bland annat leverantörer och producenter samt kontinuerlig dialog internt, främst med CFO. Du behandlar beställningar och bygger upp en väl fungerande struktur i takt med att bolaget växer. Du är en stark förhandlare gentemot leverantörer och har en god kännedom kring den internationella marknaden, detta då producenter finns i Europa men även utanför. Du sitter dagligen i system och hanterar det administrativa kring registreringar och varucertifikat. Rollen som Supply Chain Manager innefattar:

  • Daglig kontakt med leverantörer, transportörer och lager i operativa logistikfrågor
  • Att dagligen bevaka leveranser för att säkerställa leveranstiden och eventuella förändringar
  • Lagerförsörjning och se över orderstatus på dry-goods
  • Framåt se över förhandlade avtal med logistikpartners

För att lyckas i rollen ser vi att du har

  • Kandidatexamen inom relevant område: ekonomi, logistik alt Supply Chain Management
  • Har några års erfarenhet som Supply Chain Manager inom FMCG, meriterande om du har erfarenhet från dryckesbranschen
  • Tidigare erfarenhet av snabbrörliga entreprenöriella miljöer

Vidare för att lyckas i rollen ser vi gärna att du har ett entreprenöriellt tänk och drivs av att arbeta i en snabbföränderlig miljö. Du besitter en prestigelös professionalism och ser dig själv som en tillväxtorienterad Supply Chain Manager. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Utöver det ser vi gärna att du har ett intresse för dryckesbranschen som du gärna hela tiden vill lära dig mer om.

Vad företaget erbjuder dig
I rollen och på Tegnér Spirits & Wine får du möjlighet att skapa förutsättningar för bolagets fortsatta expansion. Du sitter på kontor mitt i centrala Stockholm på Kungsgatan tillsammans med ett team som hela tiden har som ambition att stärka varumärket.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Kungsgatan, Stockholm

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Supply Chain Manager till Tegnér Spirits & Wine intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Pernilla Nilsson

Search Associate

pernilla@needo.se

079 065 19 53