Distriktansvarig Stockholm till Maria Nila

Distriktansvarig Stockholm till Maria Nila

Vill du vara med och utveckla försäljningen på Nordens snabbast växande hårvårdsföretag? Maria Nila är ett familjeföretag i grunden och tack vare veganska och hållbara produkter av hög kvalitet tillsammans med drivna och engagerade medarbetare, har de lyckats etablera sig som en mycket stark aktör på marknaden. Maria Nila söker en distriktansvarig Säljare i Stockholm som ska ta Maria Nila närmare deras mål – att bli den största och grönaste aktören på marknaden!

Om Maria Nila
Med svensk produktutveckling och produktion av exklusiva veganska hårvårdsprodukter är Maria Nila unika på hårvårdsmarknaden, och ett av de snabbast växande varumärkena inom vegansk hårvård. Med snabb tillväxt följer högt tempo och arbetsplatsen präglas av stort engagemang och god gemenskap.

Maria Nila expanderar och söker nu en person som kommer att ansvara för försäljning och utveckling av nya och befintliga kunder i Stockholm innerstad. Det är en roll med stor potential för din egen utveckling men även för Maria Nila i stort.

Din roll som Distriktansvarig på Maria Nila
I rollen ansvarar du för distriktet Stockholm innerstad där du primärt bedriver och utvecklar sälj och affären av Maria Nilas produkter ut mot frisörsalonger. Du arbetar till en början främst med nykundsbearbetning för att längre fram även fokusera operativt med att utveckla affären hos de befintliga kunderna. Du bygger långsiktiga relationer och har som mål att etablera Maria Nila i Stockholm innerstad för att skapa en starkare position på marknaden. I rollen arbetar du operativt i samarbete med andra funktioner internt på Maria Nila så som marknad, inköp och kundtjänst. Du rapporterar till Head of Sales Sweden. Din roll innebär att:

  • Ansvara för att utveckla och maximera försäljningen av Maria Nilas produkter till frisörsalonger i distriktet
  • Hitta nya kunder och längre fram även stötta befintliga kunder i dess affärsutveckling för att på så sätt bygga upp en stark omsättning över tid
  • Se till kundens behov och hur ni tillsammans kan utveckla sortiment framåt
  • Hela tiden arbeta operativt med din försäljning och följa upp samtidigt som du har en tät dialog med interna kollegor

För att lyckas i rollen som Distriktansvarig på Maria Nila

  • Du har erfarenhet av att arbeta med uppsökande försäljning B2B samt erfarenhet av fysiska kundmöten
  • Erfarenhet och intresse av den professionella hårvårdskategorin ses som starkt meriterande
  • Har goda kunskaper i Office-paketet
  • Är du flytande i svenska och engelska i tal såväl som skrift
  • Du har B-körkort

Därefter för att lyckas i rollen lägger vi stor vikt vid dig som person och tror att du har ett högt eget driv, god framåtanda och förmåga till att pusha dig själv för att nå uppsatta mål och skapa vägen till framgång som distriktansvarig hos Maria Nila. Du motiveras av och har ett intresse i att skapa resultat och aktivt vara med och utveckla dina frisörsalonger. Du är kommunikativ och tycker det är roligt att träffa människor såväl som du har lätt för att skapa goda relationer, är strukturerad och uppskattar att självständigt kunna planera din arbetsdag.

Vad Maria Nila erbjuder dig
En möjlighet att få vara en del av ett tillväxtbolag som tillverkar veganska och hållbara produkter och som tar ett stort socialt ansvar. I rollen får du möjlighet att bidra till en tillväxt av nya samarbeten samtidigt som du skapar långsiktiga relationer med befintliga kunder. Tjänsten passar dig som vill komma in på ett bolag där du får ta eget ansvar och även komma med idéer om hur arbetet läggs upp på bästa sätt. Utöver det får du sitta i trevliga, ljusa lokaler som bland annat fungerar som en inspirationspunkt för vidare utveckling av produkten. I rollen har du även förmånen till tjänstebil!

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Centrala Stockholm med tjänstebil

Lön: Enligt överenskommelse

Rekryteringsprocess: Då vi går mot semestertider kommer urvalet att ske i början av augusti.

Låter rollen som Distriktansvarig till Maria Nila intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Pernilla Nilsson

Search Associate

pernilla@needo.se

079 065 19 53