CTO till Ucirq

CTO till Ucirq

Om företaget

Ucirq är en startup som grundades med målet att även göra returer av paket lättare, billigare och mer miljövänliga. De kommer inom snar framtid vara det självklara valet när det kommer till returnering av paket med en modern lösning som kommer att göra det enkelt för e-handlare och konsument. Bolaget har en stabil bakgrund i goda investerare och har nyligen satt upp sitt core-team, de är ett litet och dedikerat team med passion för hållbarhet och e-handel. Nu söker de en CTO för att göra core-teamet komplett.

Om rollen som CTO

Som CTO äger du företagets SAAS-lösning samt ansvarar för dess funktionalitet och användarvänlighet. Du är operativ kravställare till det externa tech teamet  och framför allt är du den som sätter tonen för företagets produktutveckling framledes. Detta inkluderar arkitektur, utveckling, design, integrationslösningar, devops m.m. Som CTO ansvarar du även för budget samt strategi för hur utvecklingen ska allokeras i framtiden. Som företagets CTO har du en viktig funktion i samarbetet med pilotkunderna, för att hela tiden arbeta med användaren i fokus, som både är konsumenten samt e-handlarna. I rollen som CTO ingår även:

  • Ansvar för all utveckling samt strategiska beslut
  • Ansvar för att sätta en plan för Ucirqs vidareutveckling tillsammans med stakeholders
  • Ansvar för en kostnadseffektiv produkt utan att kompromissa på kvalitet

Kvalifikationer

  • God vana av mjukvaru- och produktutveckling
  • Erfarenhet av att arbeta med arkitektur
  • Förståelse för e-handel och retail
  • Meriterande med arbete i start-ups
  • Meriterande med erfarenhet av maskininlärning och AI

I rollen som CTO har du ett starkt självledarskap och en framåtlutad approach med en can-do-attityd. Du är analytisk och reflekterande vilket är viktigt i ditt arbete. Du är van att tänka strategiskt samtidigt som du är prestigelös och kan arbeta operativt när det behövs. Du älskar produkt, besitter ett starkt affärsfokus kopplat till teknik och har en god förståelse för e-handel och retail. Som CTO är du strukturerad och grundar dina beslut i erfarenhet och kompetens.

Övrigt

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Plats: Stockholm

Låter rollen som CTO till Ucirq intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Hugo Enberger

Recruitment Coordinator

hugo.enberger@needo.se

070 764 10 24