Distriktsansvarig Säljare till Scandinavian Tobacco Group

Distriktsansvarig Säljare till Scandinavian Tobacco Group

Har du känsla för råd och utveckling inom försäljning? Vill du ha ett självständigt arbete hos en internationell marknadsledare inom Fast Moving Consumer Goods, där du blir Scandinavian Tobacco Groups nyckelperson i Norrlandsdistriktet.

Om Scandinavian Tobacco Group

Scandinavian Tobacco Group är världens största producent av cigariller, cigarrer och piptobak. De har sitt huvudkontor i Köpenhamn, Danmark och är totalt 7.600 anställda som finns bland annat i Dominikanska republiken, Honduras, Nicaragua, Indonesien, Europa, Australien, Kanada och USA.

Din roll som Distriktsansvarig Säljare

I rollen som Distriktsansvarig Säljare hos Scandinavian Tobacco Group Sweden ansvarar du för dina egna butiker och kunder inom Norrlandsdistriktet. Som Distriktsansvarig Säljare utgår du ifrån din bostadsort och täcker ditt område utifrån egen planering. Du utformar dina arbetsdagar baserat på distriktets kunder, butiksdata och uppsatta mål. Du är ansvarig över ditt distrikt och dess utveckling, där du har som ambition att maximera distributionen och försäljningen. I rollen som Distriktsansvarig Säljare har du ett nära samarbete med resterande kollegor i säljteamet och rapporterar ditt dagliga arbete till försäljningschefen. Tjänsten innebär resor och övernattningar på hotell för att täcka samtliga kunder inom distriktet. Rollen innefattar bland annat:

 • Skapa och bearbeta relationer med dina kunder
 • Utveckla handlingsplaner baserade på försäljningsuppgifter och skapa värde för kunderna
 • Implementera och utveckla Space Management på butiksnivå
 • Förmedla kampanjer och säkerställa att företagets överenskommelser efterföljs
 • Utveckla och driva kategorin tobak hos samtliga kunder inom ditt distrikt
 • Förbereda veckans försäljning och optimera din säljrutt
 • Administrera ditt arbete i enlighet med HQ och utföra vecko- och månadsvis rapportering
 • Översätta data till konkreta handlingsplaner och kommunicera dessa med den enskilda kunden

Dina kvalifikationer

 • Bosatt i Sundsvall eller är villig att flytta dit
 • Arbetserfarenhet inom en butiksmiljö alternativt liknande
 • Kunskaper inom Power BI, CRM och Salesforce ses som meriterande
 • Svenska och Engelska i tal och skrift
 • Microsoft Office
 • B-körkort

Som person ser vi gärna att du är målmedveten, resultatorienterad och har en känsla för försäljning. Du besitter en god kommunikationsförmåga och kan driva din försäljning framåt. Vi ser gärna att du är en öppen och pålitlig person som trivs i en kontakt med kunder. Du kommer vara ansiktet utåt för Scandinavian Tobacco Group, vilket kräver en professionalitet och pålitlighet. Du är ambitiös och har en hög energinivå där du ständigt strävar efter att utveckla både arbetssätt och dig själv!

Vad Scandinavian Tobacco Group erbjuder dig

Som Distriktsansvarig Säljare blir du del av en stor och välkomnande verksamhet! Du kommer ta del av ett spännande företag och bli utmanad där du får använda dina starka kommunikations- och försäljningsförmågor. Hos Scandinavian Tobacco Group kommer du få driva din utveckling och skapa resultat utifrån rätt förutsättningar och utbildningar. Du kommer få lära dig allt du behöver veta om dess produkter och försäljningsteknik där du även erbjuds ett förmånligt lönepaket som innefattar bonus, pension, företagsbil och övernattningar. Sist men inte minst blir du erbjuden en arbetsplats med kollegor som varmt välkomnar dig till teamet!

Övrigt

Start: Omgående / Enligt överenskommelse
Omfattning: 100% Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall, Distrikt Norrland

Felicia Gårdare

Search Associate

felicia.gardare@needo.se

079 065 19 48