Arbetsledare till Hantverksdesign

Arbetsledare till Hantverksdesign

Om Hantverksdesign

Med ett genuint intresse av design och snickeri har Hantverksdesign från start 1982 levererat efter beställning med fokus på effektivitet och trivsel. Under årens lopp har Hantverksdesign samarbetat med Sveriges ledande arkitekter. Utbudet av tjänster sträcker sig från finsnickeri till totalentreprenad vilket gör det möjligt att erbjuda rätt lösning för rätt behov. Hantverksdesigns huvudkontor och snickeri är sedan start beläget i Avesta. De har ytterligare ett kontor och showroom i Stockholm som du kommer utgå ifrån. Hantverksdesign är ett premiumföretag i branschen där du i rollen som Arbetsledare får möjlighet att arbeta med spännande och utmanade projekt.

Din roll som Arbetsledare

I rollen som Arbetsledare är du ansvarig på plats för ett eller ett flertal projekt tillsammans med Projektledare. Som arbetsledare ska du planera projektet med 2–3 veckors framförhållning med respekt för kundens önskemål. Detta kräver att du skapar rätt förutsättningar i form av tidsplan, planerande av materialinköp men också organisering av personal samt underentreprenörer utefter projektets stadie. Du har också ansvar för att kommunikationen mot såväl kund, kollegor som underentreprenörer fungerar och är kontinuerlig. Mer konkret kommer rollen innefatta:

  • Skapa och upprätthålla tidsplan
  • Planera inköp av material
  • Schemalägga samt instruera personal och underentreprenörer
  • Leda byggmöten tillsammans med Projektledare
  • Kontinuerlig och transparent kunddialog

Dina kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet inom bygg, anläggning eller övrig entreprenad
  • Erfarenhet av att agera ansvarig för byggnationsprojekt
  • Goda kunskaper i att kommunicera på svenska och engelska
  • B-körkort
  • Kunskap inom Excel eller liknande verktyg är meriterande

Vi ser gärna att du är lyhörd och tillgänglig samtidigt som du ska kunna fatta egna beslut med både kund och företagets bästa i åtanke. Det är viktigt att du både är ansvarstagande och en duktig samordnare i projekten, där god kommunikationsförmåga är avgörande. Som person är du därför framåtlutad, pådrivande och har en god planeringsförmåga.

Övrigt

Start: Omgående / Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Arbetsledare till Hantverksdesign intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Peter Priklonsky

Search Associate

peter.p@needo.se