Servicetekniker/ingenjör till USNR

Servicetekniker/ingenjör till USNR

Om företaget

Alltsedan deras första patent för över ett århundrade sedan har USNR vuxit från en liten säljare av sågverksutrustning till världens största leverantör av utrustning och teknik för träbearbetningsindustrin. USNR är mest känt för att erbjuda omfattande lösningar till sågverk och hyvlerier. I och med förvärvet av Söderhamn Eriksson i Sverige 2015 är USNR nu även en erkänd leverantör av högkvalitativa såglinjer och kantningslinjer av europeisk typ samt Cambio-barkmaskinen som uppfunnits av dåvarande Söderhamns Verkstäder under 1950-talet och sedan dess sålts i tusentals exemplar runtom i världen. Läs mer på www.usnr.com

På USNR får du en arbetsplats som arbetar med teknik i framkant, som ger dig tryggheten i att vara en väletablerad och stabil organisation i kombination med att ha korta beslutsvägar.

Om rollen som Servicetekniker/ingenjör

I rollen som servicetekniker/ingenjör på USNR besöker du USNRs kunder på sågverk runt om i världen. Fördelningen på resor är för närvarande ca: 70% i Skandinavien, 20% i Europa samt 10 % i övriga världen. Som ny på USNR börjar du med en internutbildning och tar del av rutiner och processer. När du är lite varmare i kläderna reser du ut på fält med erfarna kollegor för att lära dig allt som dom kan.

Som servicetekniker/ingenjör arbetar du med att genomföra service samt driftsätta USNRs elektronikprodukter hos deras kunder. Om det är en större driftsättning reser du tillsammans med kollegor med kompletterande kompetens för att säkerställa kundens behov. Du kommer att tillhöra ett team om 6 personer och totalt 30 i arbetslaget som du kommer att arbeta tillsammans med. I arbetsuppgifterna ingår även:

  • Service och driftsättning
  • Montage
  • Systemprovning
  • Planering
  • Kundsupport
  • Dokumentering

Kvalifikationer

  • Har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå.
  • Krav för tjänsten är B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet kräver det.
  • Meriterande kvalifikationer är ytterligare språkkunskap samt vana av PLC-programmering.

Som person är du teknikintresserad, ödmjuk, social och driven för att trivas i såväl rollen som på USNR. Du är kommunikativ och intresserad av att lära dig om USNRs produkter som är egenutvecklade. Du besitter en problemlösningsförmåga och är service-minded för att ge kunderna bästa möjlig service.

Övrigt

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse, efter semesterperioden

Ort: Västerås

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Servicetekniker till USNR intressant? Urvalet kommer ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi ser fram emot att höra från dig!  

Hugo Enberger

Recruitment Coordinator

hugo.enberger@needo.se

070 764 10 24