Key Account Manager F2F till Allente

Key Account Manager F2F till Allente

Om Allente

Allente är ledande i Norden med att erbjuda TV-distribution via satellit till 1,2 miljoner kunder. I tillägg erbjuder de streamingtjänster och bredband via det öppna fibernätet. Allente har idag cirka 300 anställda fördelade i Norden med drygt 100 anställda i Sverige, där Stockholm är basen för den svenska marknaden. Bolaget grundades i Maj 2020 genom en sammanslagning mellan Canal Digital och Viasat Consumer och erbjuder idag det bästa utbudet av TV-innehåll till sina kunder. Med deras företagsabonnemang kan TV-innehåll visas för kunder, anställda, på institutioner och för allmänheten. Allente erbjuder en helhetslösning och möjlighet för dig att utnyttja deras utbud både i hemmet och utanför. De erbjuder ett stort utbud och med deras satellit ges överlägsen ljud- och bildkvalitet. Allente ägs 50/50 av Telenor och NENT Group.

Deras ambition är att utveckla TV-tjänster med kvalitet i alla led till sina kunder. Som anställd hos Allente delar du samma intresse och glädje för att leverera de bästa möjliga linjära och streamade TV-tjänsterna.

Allente satsar på försäljning face-to-face och nu behöver de utöka sitt team med en Key Account Manager där du arbetar genom några av Allentes absolut viktigaste partnerskap.

Din roll som Key Account Manager F2F på Allente

I rollen ansvarar du för kontakten med Allentes partners inom F2F och field sales. Ansvaret innebär att du är ute med Allentes partners på fältet för att utbilda och underlätta försäljningen av Allentes produkter. I arbetet ingår 4–5 resdagar i veckan över hela Sverige där du besöker orter och events där partners håller till för dagen. I rollen är det viktigt att skapa en god relation till partners för att på bästa sätt kunna vägleda dem i deras arbete. I rollen ingår även att delta i olika projekt för att förbättra Allentes försäljning F2F. I rollen som Key Account Manager F2F ingår det att:

  • Bygga en bra relation med Allentes partners
  • Finnas tillgänglig för att utbilda och underlätta säljarnas arbete hos alla partners
  • Ge bästa förutsättningarna för Allentes partners verksamheter

Dina kvalifikationer

  • Erfarenhet av att arbeta med försäljning genom event eller dörrförsäljning, fördelaktigt inom liknande bransch
  • Erfarenhet av att etablera långsiktiga relationer, meriterande om du arbetat mot den nordiska marknaden
  • Ett intresse för TV-distribution, teknik och branschen generellt
  • Du kan kommunicera flytande på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Det anses meriterande om du är van vid att resa i tjänst
  • B-körkort är ett krav för denna tjänst

Vidare för att lyckas i rollen som Key Account Manager F2F har du en förmåga att projektleda ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Du är en person som drivs av att skapa långsiktiga relationer av hög kvalité. Du är en noggrann person som har en god strukturerings- och planeringsförmåga. I tjänsten ingår även tjänstebil.

Vad Allente erbjuder dig

Att arbeta för Allente innebär att du ingår i ett team som ägnar sig åt att tillhandahålla de bästa TV-tjänsterna till sina kunder. Kvalitet är Allentes kännetecken i alla aspekter, oavsett om det är kundupplevelse, tillgängligt innehåll, bild och ljud. Här erbjuds du även internationell erfarenhet genom att interagera med hela den Nordiska Allente-organisationen. För att du ska kunna prestera på maximal nivå förser Allente dig med en budget varje år för att du ska kunna utrusta dig med de allra bästa verktygen för ditt arbete. Utöver 30 dagars semester får du ytterligare 5 “Allente-dagar” som du själv placerar ut när du vill vara ledig.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm, resor ingår i tjänsten
Lön: Fast lön + månadsvis provision

Låter rollen som Key Account Manager F2F till Allente intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Hugo Enberger

Recruitment Coordinator

hugo.enberger@needo.se

070 764 10 24