Front End Developer till Nordiska Galleriet

Front End Developer till Nordiska Galleriet

Om Nordiska Galleriet

Delar du Nordiska Galleriets passion för modern design, kunskap och service? Vill du följa med på deras jakt för att skapa en bättre upplevelse för deras kunder?

Nordiska Galleriet Grundades år 1912 och blev tidigt en självklar destination för exklusiva möbler och modern design i Stockholm. Genom åren har både lokalen och bolaget genomgått förändringar och senast år 2016 fick Nordiska Galleriet nya ägare som utvecklat bolaget. Idag är de nästan 100 anställda i Nordiska Galleriet, som dagligen arbetar med att utveckla och forma det som de kallar för en 100 år gammal start-up. Nordiska Galleriet är idag ett moderniserat entreprenörsdrivet bolag i en spännande tillväxtfas.

Om rollen som Front End Developer

I rollen som Front End Developer tillhör du Nordiska Galleriet där du är en nyckelspelare i organisationens produktteam. Du är en av de första tech-profilerna som kommer arbeta mot hela koncernen (Nordiska Galleriet Group) inhouse. I dagsläget består produktteamet av en Produktchef, Tech Lead och en Designer, det kommer även inom kort att finnas en Fullstack Developer i teamet. I arbetet ansvarar du för kravställning samt nyutveckling av snygga produkter för att tillfredsställa kunden. Du samarbetar med andra avdelningar så att den grafiska profilen genomsyrar organisationens alla delar. Tillsammans med teamet arbetar du för att nå gemensamma mål och driva en mängd olika projekt. Nordiska Galleriet står inför många nya utmaningar och därmed är du med och sätter grunden för kulturen och arbetssättet i både teamet och koncernen. Rollen som Front End Developer innebär i stora drag:

  • Ansvar för organisationens frontendutveckling
  • Samarbete med andra avdelningar
  • Sätta din prägel på koncernens utveckling

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av rollen som Front End Developer
  • Goda kunskaper inom Javascript och React
  • Erfarenhet av integration mot CMS
  • Passion för att utveckla användarvänliga och högkvalitativa produkter
  • Hanterar svenska och engelska, muntligt och skriftligt
  • Meriterande med arbete inom komponentbibliotek och designsystem
  • Erfarenhet inom e-handel och retail ses som starkt meriterande

I rollen som Front End Developer är du kommunikativ och lösningsorienterad, du är även en lagspelare som har lätt för att samarbeta samt förmedla dina åsikter. Du gillar att arbeta tillsammans med andra för att ta fram högkvalitativa produkter och har ett öga för design. Du har en förståelse för hur man kan arbeta kommersiellt ur ett tekniskt perspektiv för att tillfredsställa kunden.

Övrigt

Start: Omgående / Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm

Låter rollen som Front End Developer till Nordiska Galleriet intressant? Urvalet kommer ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi ser fram emot att höra från dig!  

Hugo Enberger

Recruitment Coordinator

hugo.enberger@needo.se

070 764 10 24