Affärsmässig mäklare till Eklund Göteborg New York!

Affärsmässig mäklare till Eklund Göteborg New York!

Vill du arbeta på ett väletablerat mäkleri i Göteborg med fokus på kvalitet i stället för kvantitet? Motiveras du av att bygga långsiktiga relationer och att driva lönsamma affärer? Då kan du vara Eklund Göteborg New York’s nästa stjärnmäklare!

Om Eklund Göteborg New York
Eklund Stockholm New York grundades 2009 av Fredrik Eklund för att Sverige saknade ett internationellt mäkleri specialiserat på de allra bästa objekten. Sommaren 2010 slog vi upp portarna till vårt showroom mellan Stureplan och Östermalmstorg, sedan följde Göteborg med start 2017. Eklund Stockholm New York är Sveriges ledande mäkleri, som med köpare i 80 länder revolutionerat den svenska mäklarvärlden. På kontoret i Göteborg arbetar idag fem mäklare, med ambition att dubbla organisationen inom ett par år.

Hos Eklund Göteborg New York får du:

·     Coachning och mentorskap kring försäljning och byggandet av ditt varumärke -Alla mäklare på Eklund Göteborg New York lyckas med sina mål.

·     En möjlighet att bygga ditt varumärke och nå ut på ett sätt som bara ett bolag med vår profil kan göra. Du kan bli en av de mäklare som branschen ser
upp till – vi är ett bolag som skapar intresse.

·     Du får jobba med vad du vill och vart som helst utan geografisk begränsning. Eklund Göteborg New York säljer redan Göteborgs finaste objekt men målet
är att som premiumvarumärke, lägga fokus på tjänsten och inte enbart objekten.

Om tjänsten
Som mäklare på Eklund Göteborg New York kommer du arbeta som partner (Under eget AB). Ditt huvudsakliga engagemang ligger vid att bygga nätverk och långsiktiga relationer med relevanta intressenter för att utveckla kvalitativa affärer med fokus på lönsamma sälj – och köpupplevelser.

Många av Eklund Göteborg New York’s objekt, både villor och bostadsrätter, ligger i Stor– Göteborg, innerstaden samt sjö – och havsnära lägen i Bohuslän. Som mäklare hos Eklund Göteborg New York sätter du dina egna gränser och kan ta dig an objekt utspritt över hela Västra Sverige. Du planerar och styr din egen tid samtidigt som du får möjlighet att samarbeta nära några av Sveriges främsta mäklare.

Om dig
Eklund Göteborg New York söker dig som har arbetat ett par år i branschen och siktar högt i din utveckling. Du driver eget bolag och ser vikten av goda rekommendationer i branschen snarare än kvantitativa försäljningar.

För att trivas hos Eklund Göteborg New York behöver du vara en person som lever för affären. Du är engagerad i dina kunders behov och blir motiverad av att arbeta målorienterat med kunden i fokus. Din drivkraft lyser igenom i form av positiv energi som inger ett förtroende för dig som person och som mäklare. Du är professionell i ditt relationsskapande och förstår innebörden av att leverera premiumtjänster inom mäklarbranschen.

Viktigt för tjänsten är:

·        Du är registrerad fastighetsmäklare och driver eget bolag.

·        Körkort B och flytande språkkunskaper i svenska och engelska.

·        Du har minst två års erfarenhet från branschen.

·        Du är en förtroendeingivande energiknippe som agerar på ett kvalitativt sätt för att skapa lönsamma affärer för din säljare, köpare, andra intressenter och dig själv.

I denna rekrytering samarbetar Eklund Göteborg New York med rekryteringsföretaget Needo. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Steffensen på 0790 658 155 eller lisa@needo.se .

Lisa Steffensen

Recruitment Consultant

lisa@needo.se