Delikatessansvarig / Delikatessutvecklare till ICA Servett i Lerum

Delikatessansvarig / Delikatessutvecklare till ICA Servett i Lerum

Är du driven person med stor passion för mat?
Trivs du i en entreprenöriell miljö med stort spelrum för att omvandla idéer till verklighet?
Vill du vara med på resan att göra ICA Servett i Lerum till Västsveriges ledande färskvarubutik?
Då är rollen som Delikatessansvarig för deras nya Italieninspirerade Deli rollen för dig!

Om Ica Servett

ICA Servett i Lerum öppnade redan 1985 av Göran Folme, först som en SAGA-butik men sedan 1986 som ICA, och har flera lojala kunder som varit med sedan dess. Sedan 2019 är det sonen Joacim Folme som tillsammans med sin fru Pafan är Handlare och driver butiken framåt. De har ca 40 anställda och omsätter strax under 100 miljoner om året.
Deras vision är ”Att vara Västsveriges ledande färskvarubutik – En Matdestination som ständigt överraskar våra kunder med ett djupt sortiment och ett kundbemötande i världsklass!”. Något som syns i att de prioriterar att jobba med lokala och utvalda råvaror, speciellt inom färskvarusortimentet!

Idag sätter de smak på Lerum men snart sätter de Lerum på smakkartan!

I rollen som Delikatessansvarig

Joacim och Pafan har stora visioner och vill göra butiken till Västsveriges ledande färskvarubutik! ”Om inte värd en egen resa så i alla fall en omväg!”. I rollen som Delikatessansvarig bidrar du starkt i arbetet mot att nå fram den visionen.

Målet är att i delikatessavdelningen skapa känslan av en italiensk bistro med färska fina italienska delikatessprodukter, egen kafferostning och espressomaskin. 
Med ditt genuina matintresse bidrar du med idéer och vägar att utveckla avdelningen. Du ansvarar för dialogen med producenter och leverantörer och bestämmer vilken profil ni har, och vad som ska säljas i disken.
Ditt intresse för mat hörs och syns sannolikt på ditt sätt att prata om de produkter som ligger i disken där din matpassion också leder till försäljning.
Har du viljan så har du möjligheten att skapa olika event och teman i avdelningen. Varför inte en folkölsprovning, en stående lördagsfrukost eller en chark och osttestning? The sky is the limit!

I rollen tillkommer också allmänt förkommande arbetsuppgifter för butikspersonal så som egenkontroll, beställningar och att stå i delikatessdisken och driva försäljning vilket du gör tillsammans med ditt team i avdelningen.

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer vara:

  • Planering och utveckling av avdelningen.
  • Kontakt med leverantörer och sköta beställningar.
  • Initiera event och aktiviteter
  • Allmänt förekommande arbetsuppgifter i en delikatessdisk.

Dina kvalifikationer för rollen som Delikatessansvarig

För att passa i rollen är du genuint intresserad av mat och delikatessprodukter och har en nästa för kvalitet. Sannolikt har du erfarenheter från Delikatessbutik, Livsmedelsbutik eller Restaurang men önskar ett större ägandeskap och stor egen frihet

Det är meriterande om du har

  • Arbetat med mat.
  • Erfarenhet från Delikatessbutik, Delikatessavdelning, Livsmedelsbutik eller Restaurang.
  • Ett gott öga till medelhavsmat generellt och italienska delikatesser speciellt!

För att trivas i rollen tror vi att du ser dig själv som en doer med god grundenergi med förmåga att omsätta idéer till handling där du låter ditt matintresse vara din ledstjärna. Du har sannolikt också förmågan att strukturera upp ditt arbete på ett tydligt sätt och följa de regler som finns i livsmedelsbutik. Utöver det tror vi också att du trivs ”i rampljuset” där du med din inställning till mat och delikatessprodukter gillar att prata om desamma och driva försäljning över disken.

Vad erbjuder ICA Servett dig? 

I rollen som Delikatessansvarig får du stor frihet under ansvar att själv utveckla en helt ny avdelning från noll, en otrolig möjlighet om du känner dig som rätt person! Samtidigt får du tryggheten i att arbeta i en välskött butik med lojala kunder, närvarande och motiverade Handlare med en vilja att utveckla och utbilda sin personal. Givetvis finns kollektivavtal via Handels.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Rekrytering – Heltid á 38.15h/v. Lördagsarbete kan förekomma.
Plats: Lerum
Lön: Enligt överenskommelse
Övrigt: Du bör kunna ta dig till och från butiken mellan 6-19 om dagarna.

Beskriv gärna ditt intresse för mat i ett personligt brev. Vad är din störta matupplevelse? Vad är dina visioner framåt med ditt intresse för mat?

Låter rollen som Delikatessansvarig på ICA Servett intressant? Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

Peter Karnstedt

Recruitment Consultant

Peter@needo.se

070-4558546