Nätverkstekniker till Securitas

Nätverkstekniker till Securitas

Om företaget

Varje dag och över hela världen får Securitas människor att känna sig trygga. Nu kan du bli en av dem. För att komplettera deras grupp söker de just nu en nätverkstekniker.

Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 57 länder runtom i världen. I Sverige har de en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för deras kunders behov. Här levererar deras 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt.

Att vara anställd av Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla deras medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar de mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos dem finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget.

Rollen som nätverkstekniker

Driften är alltid prioriterad men även det strategiska arbetet framåt är av stor vikt. Som nätverkstekniker vet du att mycket av dina uppgifter kommer ad hoc, eller till och med akut! Som nätverkstekniker kommer din introduktion bestå av interna utbildningar, möjligheter till extern utbildning samt certifiering inom bl a Cisco, om du inte har med dig det sedan tidigare. Du kommer även få praktisk utbildning i verksamheten för att få en tydlig bild hur ditt arbete påverkar. Givetvis kommer du dessutom ha stöttande kollegor att vända dig till i form av SOC-teamet som består av 15 personer. I dina arbetsuppgifter ingår även att supportera och felsöka interna problem som kommer via ärendehanteringssystem. I rollen kommer du att arbeta mot Sverige, Norge, Danmark och Finland. I dina arbetsuppgifter ingår även:

 • Hantera VPN lösningar, både felsökning och uppsättning
 • Underhålla interna switchar, routrar och brandväggar mm.
 • Övervakning och uppföljning av mjukvara av nätverksinfrastrukturen
 • Vara en nyckelperson i designbeslut och implementation vad gäller framtida infrastruktur
 • Vara en viktig del av Securitas förändringsarbete och delta i Securitas produktutveckling av tjänster där nätverk är en del i leveransen.
 • Dokumentation

Kvalifikationer

 • Goda kunskaper inom Cisco-området
 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • Erfarenhet av VPN, tunnlar, brandväggar och routing.
 • Hanterar svenska och engelska obehindrat, både i tal och skrift.
 • Har B-körkort
 • Meriterande om du har ett Cisco-certifikat sedan tidigare
 • Godkända betyg i svenska och engelska på gymnasienivå

Att lösa problem är ditt gebit och du triggas av komplexiteten som krävs för att lösa dessa. Du trivs när du får arbeta med varierande uppgifter och har en bra struktur som du följer. Du vet vad som ska prioriteras och när, vilket gör att du hela tiden kommer framåt i ditt arbete. Du är mån om att ge den absolut bästa servicen du kan till dina kollegor!

Övrigt

Start: Omgående / Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Låter rollen som nätverkstekniker till Securitas intressant? Urvalet kommer ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi ser fram emot att höra från dig!  

Hugo Enberger

Recruitment Coordinator

hugo.enberger@needo.se

070 764 10 24