SME Sales Executive till Nordkap

SME Sales Executive till Nordkap

Nordkap fortsätter att växa och utmana marknaden inom treasury management och har en spännande resa framför sig där de utökar och söker en driven säljare. Vill du vara en del av ett bolag som erbjuder moderna, enkla och användarvänliga SaaS-lösningar för fastighetsbolag? Då kan rollen som SME Sales Executive vara nyckeln för din karriär. 

Om Nordkap
Med en växande produkt och en växande organisation tar Nordkap ett viktigt steg i sin resa framåt. Deras primära fokus är att ge fastighetsbolag kontroll över sin finansiering genom rapporter och analysmöjligheter samt genom att koppla lån till fastigheter. Nordkap utmanar de traditionella sätten att hantera sin finansiering och genom denna tankegång växer de och är ett av Sveriges mest erkända fintech-företag. Nordkaps molnbaserade system förenklar och förbättrar rutiner och processer samt intern och extern rapportering om bolagets finansiering. 

Nordkap är idag 25 anställda baserade i Stockholm, Malmö och Belgrad. I dagsläget arbetar alla remote och har precis flyttat in i deras virtuella kontor i Sococo. Nordkap anser att du kan arbeta där det passar dig bäst, på kontoret i centrala Stockholm eller i deras virtuella dito. På Nordkap lever de efter sina värderingar ödmjukhet, passion och integritet. De tar hand om varandra och är passionerade i det de gör och är öppna, ärliga och tar ansvar för sina handlingar.

Vi på Needo söker nu för Nordkaps räkning en person som vill växa med dem och ansvara för att bearbeta och hitta nya kunder mot SME; små och medelstora företag.

Din roll som SME Sales Executive
Du har en viktig roll i att ansvara för att utveckla affären mot SME; små och medelstora företag. Detta gör du genom att söka upp intressanta kunder på den nordiska marknaden och driva intäkter genom nykundsanskaffning. Till hjälp har du ett kompetent team domänspecialister som hjälper dig i det dagliga arbetet. Du har fria händer för att vara kreativ och lägga grunden till sunda och långsiktiga kundrelationer. Du ansvarar för att driva prospects från första kontakt till avslutad affär och skapa värde för såväl kunden som för Nordkap. I rollen är du även uppdaterad kring omvärlden och bidrar med dina idéer för att hela tiden utveckla bolaget och affären mot kund. 

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning inom B2B, du är en driven person som har gjort detta med goda resultat. För att du ska känna dig som hemma på Nordkap ser vi gärna att du har ett brinnande intresse för försäljning och gärna av SaaS lösningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta mot fastighet eller finansbranschen. Du behöver vara flytande i svenska och engelska då de har engelska som koncernspråk. 

För att du ska trivas i rollen som säljare på Nordkap brinner du för att bygga goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har ett stort driv och motiveras av möjligheten av att utmanas och utvecklas. Du är noggrann, strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är lösningsorienterad, ser möjligheter och tror på det du säljer. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt och har en säljande personlighet vilket gör att du alltid sätter kunden i fokus. 

Vad Nordkap kan erbjuda dig
I rollen har du en stor inverkan på kundernas resultat och hur de driver sin verksamhet. Du får möjlighet att arbeta i en organisation där alla drivs av att skapa värde för kunden. Det är en bred och omväxlande roll med goda utvecklingsmöjligheter. Nordkap har även en strävan efter att inkludera och visa uppskattning åt alla medarbetare oavsett bakgrund. Framför allt har de en spännande resa framför sig och Nordkap ser fram emot att ha med just dig på deras fortsatta resa!

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, resor ingår i tjänsten

Lön: Fast lön + provision

Låter rollen som SME Sales Executive till Nordkap intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Pernilla Nilsson

Search Associate

pernilla@needo.se

079 065 19 53