Projektledare till Schneider Electric i Uppsala

Projektledare till Schneider Electric i Uppsala

Om Schneider Electric

Schneider Electric har en snart 180-årig historia där de var en av de tidiga aktörerna på den framväxande elmarknaden. Mycket har hänt sedan dess och idag är de en av de världsledande aktörerna inom bland annat Fastighetsautomation. De står för vägledande uppkopplade tekniker där deras tjänster minskar sina kunders energiförbrukning, ökar klimatbesparingen och bidrar till en kostnadseffektivisering. Något som möjliggörs genom ett brett utbud av uppkopplade tekniker, Edge-styrning, appar och analys.

Schneider Electric rankades av studenter världen över som en av de 50-mest attraktiva arbetsgivarna under 2020, i Universums undersökning. 

Din roll som Projektledare hos Schneider Electric

I din roll som Projektledare kommer du leda och fördela arbetet i styr- och reglerentreprenader av något större dignitet. I det arbetet ingår att bygga upp rätt förutsättningar till hela projekten i form av tidsplaner, vissa inköp av material och upphandlingar av underentreprenader samt en del kalkylering med hjälp av en affärsutvecklare. Som Projektledare är du den som ansvarar för kommunikation mot såväl kollegor, kunder samt underentreprenörer.

I början av din anställning får du en gedigen intern projektledarutbildning som är uppdelad i sju steg, samt en certifiering som verifikat. Efter grundutbildningen får du tillgång till fortlöpande utbildning som utformas beroende på din bakgrund samt kompetens.

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer vara:

  • Leda och fördela arbetet i styr- och reglerentreprenader av något större dignitet
  • Bygga upp rätt förutsättningar till hela projekten i form av tidsplaner, vissa inköp av material
  • Upphandlingar av underentreprenader samt en del kalkylering med hjälp av en affärsutvecklare
  • Ansvarar för kommunikation mot såväl kollegor, kunder samt underentreprenörer

Dina kvalifikationer:

  • Du har en bakgrund inom projektverksamhet och att du har en god ekonomisk förståelse
  • B-körkort är ett krav för tjänsten
  • Goda kunskaper i att kommunicera på svenska i tal och skrift
  • Meriterande är erfarenhet från fastighetsbranschen, affärsutveckling eller ledarskap på något vis

För att lyckas i rollen som Projektledare tror vi att du är trygg, genuin och har ett starkt driv. Dina personliga egenskaper kommer väga tungt, då Schneider Electric är mån om arbetsgruppen. Du kommunicerar väl med alla parter både vid fikabordet men även när det uppstår situationer som du ansvarar för att lösa. Det är naturligt för dig att leda och fördela arbete genom att vara lyhörd och engagerad.

Vad Schneider Electric erbjuder dig

I rollen som Projektledare erbjuds du en självständig, rolig och omväxlande roll med stor frihet under ansvar där du blir en viktig del i ett kompetent team.

Schneider Electric har historiskt påvisat hur medarbetare är deras viktigaste resurs och värnar om att du ska ha vad du behöver för att kunna prestera i form av varierande dagar, bra kollegor, spännande projekt och stora personliga utvecklingsmöjligheter ”Har du drivet och professionalismen kommer vi göra allt för att din resa går spikrakt uppåt”. Ett löfte som säkerställs genom mentorprogram, personliga interna utbildningspaket och tydliga karriärsteg i organisationen.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Rekrytering 
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Projektledare hos Schneider Electric intressant? Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

Karl Bergström

Recruitment Consultant

Karl@needo.se

0707479036