Sales Executive till Awelin

Sales Executive till Awelin

Om Awelin
Med erfarenhet av att skapa Europas snabbast växande företag, Daniel Wellington, startade Awelin 2017 med uppdraget att hjälpa andra att navigera E-handeln. Awelins ambition är att hjälpa andra företag att växa genom optimerad marknadsföring och expansiv E-handel. Awelin erbjuder operativ digital marknadsföring i syfte att öka kundernas e-handel, samtidigt som man alltid bidrar i ett strategiskt perspektiv. Bolaget arbetar kontinuerligt med att observera förändringar och innovationer i branschen och vrida dessa insikter till lönsamma initiativ för kunden. De tjänster Awelin erbjuder skiljer sig då varje kund är unik, men de arbetar alltid proaktivt och hårt för att leverera bra resultat. Idag har företaget tre områden: Digital Marketing, E-commerce Strategy och Advisory.

Nu söker Awelin en ny talang som ska arbeta med att utveckla och hitta nya kunder till bolaget.

Din roll som Sales Executive
Du prospekterar och bearbetar nya företagskunder åt Awelin. Du arbetar främst uppsökande via telefon men även i form av mejl och på andra egna kreativa sätt. Som Sales Executive medverkar du även vid bokade möten och arbetar med kunden under hela övergången. Du administrerar och ser till att kundens onboarding blir så smidig som möjlig. I din roll är du ansikte utåt för Awelin på möten, men även i andra sammanhang som vid företagsträffar eller event, med ansvar att marknadsföra Awelin och på så sätt hitta nya leads. I rollen som Sales Executive ingår att:

  • Ta ansvar för att hitta nya kunder till Awelin genom nykundsbearbetning
  • Boka möten och introducera nya kunder till Awelin samt projektleda onboardingprocessen
  • Agera projektledare under försäljningsprocessen och skapa värde för kund
  • Sköta avtalsförhandling och signering
  • Arbeta mot tydliga KPI:er och mål

Dina kvalifikationer

  • Erfarenhet av försäljning och kundrelationer med stor fördel inom den digitala marknadsföringsbranschen
  • Erfarenhet av att jobba med nykundsbearbetning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet inom marknadsföring, PR eller kommunikation är en fördel
  • Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom försäljning

Vidare ser vi att du är orädd, driven och framåt. Du har ett starkt affärstänk och kan snabbt förstå värdet av Awelins affärer och för den specifika kunden. Du är nyfiken och har ett intresse för branschen. Som person är du kreativ och kan därför hitta olika sätt för att hitta potentiella kunder och samarbetspartners.

Vad Awelin erbjuder dig
På Awelin arbetar du med kollegor som brinner för att skapa värde för kund ur ett digitalt perspektiv. Du får möjlighet att lära dig mer om den digitala affären på Awelin och utvecklas inom försäljning. Du får även möjlighet att arbeta med intressanta kunder inom olika branscher. På Awelin ges stort utrymme till din kreativitet.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm, Gamla Stan

Lön: Fast lön + Provision

Låter rollen som Sales Executive på Awelin intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Pernilla Nilsson

Search Associate

pernilla@needo.se

079 065 19 53