Search Associate till oss på Needo

Search Associate till oss på Needo

Vill du bli en del av vårt vinnande team? Vi på Needo söker en driven person som vill lära sig bemanning och rekryteringsbranschen från grunden. Vi letar efter dig som har ett stort affärsintresse, är social och älskar att lära dig nya saker. Detta är en bred roll där du kommer att vara involverad redan vid kundmötet till signering av anställningskontrakt.

Om Needo

Needo är er heltäckande leverantör inom kompetensförsörjning. Genom våra olika affärsområden och specialistkompetenser hjälper vi våra kunder med deras behov.

Vi hjälper kunder och kandidater över hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom rekrytering och stolta över att vara en långsiktig partner i en kortsiktig bransch.

Mötet mellan ambition och möjlighet börjar här.

Om rollen

Du kommer vara en viktig del av rekryteringsavdelningen där du kommer stötta med search, telefonintervjuer samt mötesbokningar för djupintervjuer. Detta för att du ska få en förståelse för hela vår rekryteringsprocess, från kundmöten till tillsättning av kandidater. 

  • Kravmöten
  • Annonsskrivning
  • Search av potentiella kandidater till våra rekryteringsprocesser
  • Telefonintervjuer
  • Intervjubokning
  • Referenstagning

Vi ser gärna att du

  • Har ett brinnande affärsintresse
  • Har erfarenhet från rekrytering, telefonförsäljning, mötesbokning eller liknande
  • Är driven, nyfiken och älskar att lära dig nya saker
  • Har en akademisk utbildning (PA, Beteendevetenskap eller motsvarande)

Vi letar efter dig som drivs av affärer och det personliga mötet samtidigt som du är en teamplayer som vill bidra i en snabbt växande organisation. Du inger ett naturligt förtroende genom din allmänbildning och humor. Att bidra med positiv energi varje dag till dina kollegor, kandidater och kunder kommer naturligt för dig. Du kommer arbeta i en prestationsinriktad kultur som präglas av positivitet, engagemang och tävling. Vi ger aldrig upp och stöttar varandra till 100%. Needo arbetar alltid mot tydliga mål och detta är något som du också drivs av!

Urval sker löpande och därför önskar vi din ansökan så snart som möjligt.

Övrig information

Start: Enl. ök.
Plats: Stockholm
Lön: Fast + Provision

På Needo älskar vi att vinna, att vinna är att uppnå sitt mål. Vi vill alltid överträffa våra kunders, konsulters och kandidaters förväntningar och på så vis bidra till att fler uppnår sina mål!

Markus Oor

Partner

markus@needo.se

0709106692