Senior Valideringsingenjör till Processus

Senior Valideringsingenjör till Processus

Om Processus
Processus AB bildades 2015 och är ett engineeringbolag som inriktar sig främst mot svensk processindustri. Bolaget erbjuder allt ifrån konsulttjänster till att leverera kompletta projekt till sina kunder. För Processus är det viktigt att arbeta tillsammans. De värderar personligt engagemang och vill skapa långsiktiga relationer genom att driva effektiva projekt med kunden i fokus.

Idag arbetar 50 personer på Processus och de har som ambition att bli 100 medarbetare år 2025. Som arbetsgivare är de välkända för att ha en familjär stämning internt, teamkänsla och gemenskap är en stor nyckel till framgång. Hos Processus får du möjlighet att påverka och vara med på en resa där just din erfarenhet och kompetens värderas!

Din roll som Valideringsingenjör
Som Valideringsingenjör arbetar du i ett långvarigt projekt hos ett stort läkemedelsbolag i Malmö. I rollen ansvarar du för hela, eller delar av valideringsprocessen, från framtagande av valideringsplan till genomförande och analysering av tester i form av FAT, SAT, IQ och OQ. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att göra kravidentifieringar, planera, skriva protokoll samt genomföra och rapportera kring kontroller, tester och avvikelser. Du tillhör en kompetent arbetsgrupp om åtta personer med olika bakgrunder och roller, som alla drivs av att göra ett kvalitativt arbete.

Dina erfarenheter och egenskaper
För att lyckas i tjänsten som Valideringsingenjör ser vi att du har mångårig erfarenhet av validering inom stora projekt med fokus mot processindustrin, livsmedel eller Life Science. Har du universitets/högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet i branschen är detta meriterande.

Som person ser vi att du är noggrann och har ett starkt ordningssinne. Större delen av arbetet bedrivs självständigt, vilket fordrar att du besitter en god förmåga att planera, driva och genomföra olika aktiviteter. Du är trygg i rollen som Valideringsingenjör och är inte rädd för att ifrågasätta och uppmärksamma fel och förbättringar. Vidare värdesätter du kvalitet och ser vikten av att utföra alla steg i processen korrekt.

Viktigt för tjänsten:

  • Flera års erfarenhet som validering- eller utvecklingsingenjör, gärna inom Life Science, livsmedel eller processindustri.
  • Erfarenhet av att planera, utforma, genomföra, dokumentera och avrapportera testaktiviteter.
  • Goda kunskaper i tal och skrift både på svenska och engelska.
  • Högt fokus på noggrannhet och kvalitet.

Vad erbjuder rollen dig?

  • Möjlighet att bli en del av ett familjärt bolag med duktiga medarbetare.
  • Roliga företagsresor och afterworks.
  • Du får arbeta i ett team med kollegor av olika senioritet som delar ditt intresse för kvalitet.
  • Stor flexibilitet kring planering och genomförande av arbetet.
  • Goda förutsättningar sett till lön, kollektivavtal och friskvård. 

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 100%. Direktrekrytering

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Valideringsingenjör till Processus intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Lisa Steffensen

Search Associate

lisa@needo.se